Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

• CommentAuthorHoga
    • CommentTimeOct 20th 2006
     permalink
    oki do jutra, papapaapa:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthormonawmona
     permalink
    papa
    -- gg 6155390
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    A ja mam takie pytanko :) bo jak robilam pierwszy test to kreska druga była blada a teraz tez jest ... i sie zastanawiam czy to dobze czy moze powinna byc juz bardziej widoczna??
    --
    •  
      CommentAuthormonawmona
     permalink
    kfiatuszku - a nie chcesz zrobić sobie jeszcze bety hcg ?
    -- gg 6155390
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    nie wiem gdzie ją zrobic :P u nas troche zadupie ze tak powiem a wogole to nie wiem gdzie u nas są takie laboratoria... robia to w kazdym ??? i wogole co trzeba powiedziec tej babce tam zeby wiedziala co od niej chce??
    --
    •  
      CommentAuthormonawmona
     permalink
    znajdź laboratorium , w każdym powinni to robić , powiedz że chcesz test ciażowy z krwi beta hcg , tak sie czyta jak się pisze.
    -- gg 6155390
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    hehe to bedzie nie lada wyzwanie :D ja jestem troche niesmiała i wogole a jeszcze wygladam na jakies 15 lat jak mi mowia to qrcze babka w okienku sie bedzie krzywo patrzec :D:D:D zobacze jeszcze :) moze porpstu za tydzien znowu zrobie tescik :)
    --
    •  
      CommentAuthormonawmona
     permalink
    kfiatuszku - Twoja decyzja :bigsmile: , mierz nadal tempki , jak nie będa drastycznioe spadały to ok. :bigsmile:
    -- gg 6155390
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    bede mierzyc napewno :) dziekujem za porade :kissing:
    --
    •  
      CommentAuthoragna29
     permalink
    No proszę jak się rozpisałyście....przede wszystkim GRATULUJę MAMUSIOM - NO PROSZE JAK PAźDZIERNIK SIę łADNIE ZAPOWIEADA!!!!:cheer::clap::cheer::clap::crazy::clap::jumping:
    jESZCZE RAZ KOCHANE ZAFASOLKOWANE GRATULUJę !

Ja po wizycie u gina- spoko było- narazie jest oki- tako powiedział. Mam mały stan zapalny- a cztery cykle staran uważa za maleńki by się martwić i zastanawiać! Dla mojej spokojności następny cykl zrobi mi monitorowany...:swingin:

Spadam-pozdrawiam wszystkie - zyczę następnych fasolek - ja w tym cyklu odpadam- ale jescze będę miała swoje 5 min!Może w prezencie od mikołaja :peace:
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    Zyczymy ci tego z całego serduszka :)
    --
    •  
      CommentAuthormonawmona
     permalink
    czesc dziewczyny , ale miałam niespokojną noc , obudził mnie około 5 nad ranem ból brzucha :shocked:. Oby dzionek upłynął w lepszym nastroju . :bigsmile:
    agna- no to super wiadomość , przy monitorowanym cyklu przynajmniej czegoś sie dowiesz.
    -- gg 6155390
  1.  permalink
    Witam w sobote.
    --
    •  
      CommentAuthorMagg
    • CommentTimeOct 21st 2006
     permalink
    cześć Madzia :bigsmile:
    --
  2.  permalink
    Witam porankowo :bigsmile: Jak tam sie wyspalyscie???
    --
    •  
      CommentAuthorMagg
     permalink
    Tyle o ile...
    Zaraz jedziemy z synkiem do babci pooddychać świeżym powietrzem i nie myśleć, więc jutrzejszą tempkę zaznaczę wieczorkiem, pozdrawiam wszystkie ...
    --
  3.  permalink
    Magg no to milego wypoczynku Ci zycze :bigsmile: Odpoczywaj i nie mysl,nie stresuj sie tylko ciesz sie sobota i chwila wytchnienia :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorMagg
     permalink
    dziękuję pszczółko do zobaczenia..
    --
  4.  permalink
    Do zobaczenia Magg :smile:
    --
    • CommentAuthorHoga
     permalink
    dzien doberek, zaraz zmykam do sklepu kupic cos sobie do ubrania do pracy jakis garniturek, i pewnie wroce:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorPaulaC
     permalink
    Cześć Dziewczyny!

U mnie wreszcie skoczyła tempka teraz będę czekać....jak zwykle.

Kawkę już wypiłam, zjadłam ciasteczko i siedzę przed kompem zamiast zrobić coś w domku.
  5.  permalink
    Witajcie PaulaC i hoga :bigsmile:
    Ja wlasnie sprzatam i od czasu do czasu zagladam na forum :smile:
    --
    •  
      CommentAuthorbabyphat
     permalink
    Dzieńdobry , nie mam czasu czytać teraz waszej prawie 300postowej produkcji, nadrobię jak wrócę do domu.
    Zła wiadomość, moja temperaturka dzisiaj spadła tak "pięknie", jak wczoraj pięknie wzrosła.
    :sad:
    •  
      CommentAuthorRosa
     permalink
    A JA WPADLAM sie znowu przywitac :)
    no ale nawalilyscie stron ze hej
    hoga glowa do gory :) a moze to fasolka sie ukrywa :)
    magg marsz do wyra i wysli swojego do wyporzyczalni po jakis super filmik i wlacz pozytywne myslenie :)
    oczekujaca supre schemat ci wyszedl co dzien to prorok :)
    agna ja tez chce prezent od MIKOLAJA :)
    • CommentAuthorHoga
     permalink
    Rosa nie ma fasolki, wczoraj zrobiłam bete i jest negatywna, czyli zaczynam staranka po@ od nowa
    --
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    Wiatajcie dziewczynki :*:)
    --
    • CommentAuthorewaroby
     permalink
    Dzien doberek.
    •  
      CommentAuthorRosa
     permalink
    hoga o przepraszam ale myslalam ze w marcu jak robilas bete mialas 0,100 a teraz masz o,314 to myslalam ze to cos wrozy :) oj przepraszam ze zle zrozumialam :( chcialam cie pocieszyc i dac nadzieje :) wybacz :)
    • CommentAuthorHoga
     permalink
    Roza nic nie szkodzi, jak nie teraz to nastepnym razem, na pewno sie kiedys uda:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthormala_mi
     permalink
    Cześć dziewczyny :swingin:

Macie zawrotne tempo pisania :tooth: U mnie @ od wczoraj, więc zaczynamy od nowa. Może to nawet lepiej. Ostatni miesiąc był dla nas bardzo steresujący...

Gratulki dla zafasolkowanych :cheer: :clap: :flowers:
    •  
      CommentAuthorHAB
     permalink
    Witam wszystkie kobietki :)
    Zapraszam tez po sąsiedzku na staraczki.pl
    Jestem z Ostródy - widzę, że niektóre tu z Was są z okolic :)
    •  
      CommentAuthorPaulaC
     permalink
    HAB witaj wśród Staraczek!!!
    •  
      CommentAuthoraxxa
     permalink
    witam Was ... mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swojego grona... mam na imie Ania , staram się o swoje pierwsze dzieciątko...jak widać bez efektów... mam zdiagnozowane PCO z którym usilnie walczę ...
    ps. ufff... udało mi się dopisac do listy :bigsmile:
    •  
      CommentAuthormonawmona
     permalink
    Hab , Axxa - witam w naszym gronie
    -- gg 6155390
    •  
      CommentAuthorPaulaC
     permalink
    Axxa witaj! i szybkiego sukcesu życzę!
    •  
      CommentAuthoraxxa
     permalink
    juiz sie przyzwyczaiłam że trzeba czekać... nauczyłam się... na samym poczatku z każda @ cierpiałam..a teraz juz spokojnie... wiem że nam wszystkim sie uda...musi..nie ma innej opcji :)
    •  
      CommentAuthorPaulaC
     permalink
    Axxa ja staram się o drugie dziecko, o pierwsze starałam się rok. Teraz czekam cierpliwie na sukces.
    A Ty jak długo już się starasz?
    •  
      CommentAuthoraxxa
     permalink
    tak intensywnie to staram sie od stycznia 2005 ... po drodze zrobiłam badanka hormonalne i w grudniu 2005 padła diagnoza PCO :cry:
  6.  permalink
    Witaj Andzia . No nie ladnie ze kolezance nic wczesniej nie powiedzialas oj nieladnie. Buzka.
    --
    •  
      CommentAuthoraxxa
     permalink
    Witaj Magduś... widzisz... ja po tropie odnalazłam Cię...a co Ty myslałas że ukryjesz sie przedemna tu... nie ma takiej mozliwości :bigsmile:
    •  
      CommentAuthorgiga25
     permalink
    w porównaniu z tygodniem i wczorajszą imprą to tu dzisiaj wyjątkowo spokojnie (tylko 2 strony do nadrobienia) :wink:

witajcie nowe starające się - tutaj średnio 4 na miesiąc fasolkują - może w listopadzie wam się uda (chyba, że dacie nam pierszeństwo jako, że dołączyłyście później)

mówię wam jak się dziś zmęczyłam, normalnie M to mnie zapędza do roboty na tej działce, dobrze... przynajmniej się wyładuję a potem, po świeżym powietrzu i herbatce, ciepłe łóżeczko, romantyczna muz i światełko i .... rupotanie jak to moja siostra mówi; zmykam, bo M już marudzi papa
    -- zesram się, ale się nie dam!!!!
    •  
      CommentAuthoraxxa
     permalink
    ja narazie moge poprzepuszczać ten i nastepny cykl...a potem sie troszke porozpycham łokciami :bigsmile:
    • CommentAuthorAsia77
     permalink
    czesc kochane, nie było mnie prawie 2 dni i szok ponad 270postów ale sie naczytałam :bigsmile: jutro poczytam Wasza piatkową impre tam ponad 750postow :bigsmile: mam tez złe wiesci odebrałm wyniki hormonow i oto one:
    FSH 4,94mlU/ml (norma 3-12)
    LH 4,58 mlU/ml (norma 2-12)
    PROLAKTYNA 30,85 ng/ml (norma do15)
    •  
      CommentAuthoraxxa
     permalink
    Witaj Asiu
    jak widac prl masz za wysoka.. ale na szczęście łatwo sie z nia walczy.. dostaniesz napewno Bromergon... szybko zbijesz i pojawi sie piękna fasolka
    :bigsmile:
    •  
      CommentAuthormonawmona
     permalink
    Asiu - Axxa ma racje , prolaktynka za wysoka - to hormon stresu - dla przypomnienia . Myśle , też że ginek zaaplikuje Ci Bromergon. Prolaktyna wysoka może wstrzymywać owu , dojrzewanie pęcherzyka Graafa. Asiu , oj mam przeczucie , że Bromek zdziała u Ciebie cuda. Buziaczki. Najważniejsze że stosunek LH:FSH masz prawidłowy.
    -- gg 6155390
    • CommentAuthorHoga
     permalink
    witam, w niedziele, u mnie juz za kilka dni @ w ujsciu szyjki dziś zauważyłam rózowy śluz, wiec pod @ zaczynamy od nowa:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthormonawmona
    • CommentTimeOct 22nd 2006
     permalink
    Czesc . hoga - to ja juz nic z tego nie rozumiem , tempka u Ciebie znowu podskoczyła w góre .
    -- gg 6155390
    •  
      CommentAuthorRosa
     permalink
    witam nowe kolezanki :)
    jeju przyszalam wam ponarzekac nic mi sie niechce :( boli mnie lewa piers i mam w niej uczucie ciepla !! temp. mi spadla znacznie o 0,03 st. wiadomo bylo ze nic u mnie nie bedzie :( brzucho boli juz jak na @ ale ona ma przyjsc dopiero 27 .10 :( i wogle sie niewyspalam wstawalam co chwile do syna badz do kibelka :(
    dobra uciekam kombinowac co na obiad a wam zycze udanej niedzieli :)
    izu , magg jak sie czujecie :)
    • CommentAuthorHoga
     permalink
    mona ja tez , zobaczymy wiesz w każdej chwili może spaść, dzis mnie boli prawy jajnik a piersi dość że bolą to jeszcze są twarde i na dodatek mnie swędzą, małpa nadchodzi zyczę miłego dnia :bigsmile:
    --
    • CommentAuthorewaroby
     permalink
    Dziewczyny,pierwszy dzien cylku to dzien w ktòrym pojawilo sie krwawienie? Mam zrobic hormony w 3 dniu i zapomnialam sie upewnic iu lekarza.
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.