A ja mam takie pytanko :) bo jak robilam pierwszy test to kreska druga była blada a teraz tez jest ... i sie zastanawiam czy to dobze czy moze powinna byc juz bardziej widoczna??
nie wiem gdzie ją zrobic :P u nas troche zadupie ze tak powiem a wogole to nie wiem gdzie u nas są takie laboratoria... robia to w kazdym ??? i wogole co trzeba powiedziec tej babce tam zeby wiedziala co od niej chce??
hehe to bedzie nie lada wyzwanie :D ja jestem troche niesmiała i wogole a jeszcze wygladam na jakies 15 lat jak mi mowia to qrcze babka w okienku sie bedzie krzywo patrzec :D:D:D zobacze jeszcze :) moze porpstu za tydzien znowu zrobie tescik :)
No proszę jak się rozpisałyście....przede wszystkim GRATULUJę MAMUSIOM - NO PROSZE JAK PAźDZIERNIK SIę łADNIE ZAPOWIEADA!!!! jESZCZE RAZ KOCHANE ZAFASOLKOWANE GRATULUJę !
Ja po wizycie u gina- spoko było- narazie jest oki- tako powiedział. Mam mały stan zapalny- a cztery cykle staran uważa za maleńki by się martwić i zastanawiać! Dla mojej spokojności następny cykl zrobi mi monitorowany...
Spadam-pozdrawiam wszystkie - zyczę następnych fasolek - ja w tym cyklu odpadam- ale jescze będę miała swoje 5 min!Może w prezencie od mikołaja
czesc dziewczyny , ale miałam niespokojną noc , obudził mnie około 5 nad ranem ból brzucha . Oby dzionek upłynął w lepszym nastroju . agna- no to super wiadomość , przy monitorowanym cyklu przynajmniej czegoś sie dowiesz.
Tyle o ile... Zaraz jedziemy z synkiem do babci pooddychać świeżym powietrzem i nie myśleć, więc jutrzejszą tempkę zaznaczę wieczorkiem, pozdrawiam wszystkie ...
Dzieńdobry , nie mam czasu czytać teraz waszej prawie 300postowej produkcji, nadrobię jak wrócę do domu. Zła wiadomość, moja temperaturka dzisiaj spadła tak "pięknie", jak wczoraj pięknie wzrosła.
A JA WPADLAM sie znowu przywitac :) no ale nawalilyscie stron ze hej hoga glowa do gory :) a moze to fasolka sie ukrywa :) magg marsz do wyra i wysli swojego do wyporzyczalni po jakis super filmik i wlacz pozytywne myslenie :) oczekujaca supre schemat ci wyszedl co dzien to prorok :) agna ja tez chce prezent od MIKOLAJA :)
hoga o przepraszam ale myslalam ze w marcu jak robilas bete mialas 0,100 a teraz masz o,314 to myslalam ze to cos wrozy :) oj przepraszam ze zle zrozumialam :( chcialam cie pocieszyc i dac nadzieje :) wybacz :)
witam Was ... mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swojego grona... mam na imie Ania , staram się o swoje pierwsze dzieciątko...jak widać bez efektów... mam zdiagnozowane PCO z którym usilnie walczę ... ps. ufff... udało mi się dopisac do listy
juiz sie przyzwyczaiłam że trzeba czekać... nauczyłam się... na samym poczatku z każda @ cierpiałam..a teraz juz spokojnie... wiem że nam wszystkim sie uda...musi..nie ma innej opcji :)
w porównaniu z tygodniem i wczorajszą imprą to tu dzisiaj wyjątkowo spokojnie (tylko 2 strony do nadrobienia)
witajcie nowe starające się - tutaj średnio 4 na miesiąc fasolkują - może w listopadzie wam się uda (chyba, że dacie nam pierszeństwo jako, że dołączyłyście później)
mówię wam jak się dziś zmęczyłam, normalnie M to mnie zapędza do roboty na tej działce, dobrze... przynajmniej się wyładuję a potem, po świeżym powietrzu i herbatce, ciepłe łóżeczko, romantyczna muz i światełko i .... rupotanie jak to moja siostra mówi; zmykam, bo M już marudzi papa
czesc kochane, nie było mnie prawie 2 dni i szok ponad 270postów ale sie naczytałam jutro poczytam Wasza piatkową impre tam ponad 750postow mam tez złe wiesci odebrałm wyniki hormonow i oto one: FSH 4,94mlU/ml (norma 3-12) LH 4,58 mlU/ml (norma 2-12) PROLAKTYNA 30,85 ng/ml (norma do15)
Witaj Asiu jak widac prl masz za wysoka.. ale na szczęście łatwo sie z nia walczy.. dostaniesz napewno Bromergon... szybko zbijesz i pojawi sie piękna fasolka
Asiu - Axxa ma racje , prolaktynka za wysoka - to hormon stresu - dla przypomnienia . Myśle , też że ginek zaaplikuje Ci Bromergon. Prolaktyna wysoka może wstrzymywać owu , dojrzewanie pęcherzyka Graafa. Asiu , oj mam przeczucie , że Bromek zdziała u Ciebie cuda. Buziaczki. Najważniejsze że stosunek LH:FSH masz prawidłowy.
witam nowe kolezanki :) jeju przyszalam wam ponarzekac nic mi sie niechce :( boli mnie lewa piers i mam w niej uczucie ciepla !! temp. mi spadla znacznie o 0,03 st. wiadomo bylo ze nic u mnie nie bedzie :( brzucho boli juz jak na @ ale ona ma przyjsc dopiero 27 .10 :( i wogle sie niewyspalam wstawalam co chwile do syna badz do kibelka :( dobra uciekam kombinowac co na obiad a wam zycze udanej niedzieli :) izu , magg jak sie czujecie :)
mona ja tez , zobaczymy wiesz w każdej chwili może spaść, dzis mnie boli prawy jajnik a piersi dość że bolą to jeszcze są twarde i na dodatek mnie swędzą, małpa nadchodzi zyczę miłego dnia