Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Generalnie szczepi się przeciwko grypie nawet kobiety ciężarne (choć mój lekarz powiedział, że swojej żony by nie zaszczepił), więc teoretycznie jak wyjdziesz ze szpitala to możesz lecieć się zaszczepić......A podczas połogu będziesz mocno aktywna czy raczej w domu? Bo jak uda ci się po porodzie choć te 4 tyg odczekać i nie zahaczyć o sezon grypowy to powinno być okej...
+ z 5 razy ma zap.oskrzeli.no ale grypy prawdziwej nie ma.

Manga, Wy powinniscie przy tej chorej osobie uzywac maseczek najlepiej.
Wiem, że pytanie głupie, ale czy może zdarzyć się, że zaszczepią mi dziecko w pierwszych 24 h życia na WZW i BCG mimo, że nie wyrażę zgody? Mogą się na coś powoływać?

moga sie na coś powoływać?
[/url]
[/url]Bardziej chodzi o to, czy mimo że będę mówić (nie pamiętam czy przy przyjęciu podają stosowny papier na to) o swojej odmowie, zacznie się przekonywanie pt., że nie ma opcji nie zaszczepienia i ewent. na jakie argumenty personelu muszę się przygotować. Bo aż taką optymistką nie jestem, że słowem nikt nie piśnie i będą mi przytakiwać :)

[/url]
;
[/url]
Frances,napisz do stop nop oni podadza Ci zrodlo.

powinniśmy byli przyjąć 4 dawkę hexydo 3 r.ż., a potem ewentualnie indywidualny tak szczepień.
[/url]
pani chciala zapisac Bianke na nastepna srode... ma byc szczepiona TRIPACELEM.
Dziewczyny z takich ciekawostek, to powiem Wam, że z mojej tablicy fejsbukowej zniknęły wszystkie linki i artykuły, jakie udostępniałam o szczepieniach, jakie serie szczepionek były wycofane itd. Dodam, że ja sama ich nie usuwałam. Jak widać inwigilacja pełną gębą :/ Nie tylko moje materiały dot. szczepień ulotniły się. Osoby, które takie materiały udostępniały, tez już ich nie mają. Pousuwane.