Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A nie wiecie czy ja sobie mogę po prostu podejść do przychodni, omijając całe te poradnie szczepień, i powiedzieć "dzień dobry, chce zaszczepić syna na żółtaczkę"A potem se przyjść i że na tężec.Czy tak się nie da ?
zaproponują ci szczepionki, których normalnie dostać nie można np. Infanrix dtp lub tetraxim bo z nimi są problemy a oni swoje zapasy mają do tego jest szansa że jak zagadasz to jeszcze ci wpiszą, że szczepionki mają być bezpłatne
znalazlam email do konsultacyjnej poradni szczepien w Gdansku
Obe, no błagam! szczepienie w ciąży? wiesz w ogóle ile jest obumarć po takiej szczepionce?!
Na żadnej fermie nie znajdziesz kury powyzej 2 roku zycia. Ale to chyba nie dyskusja na ten watek. Ja osobiscie wiejskich jaj nie jem bo sie brzydze po tym co w nich widze na sekcji ;) Czyli co, powyżej 2 lat kur trzeba się pozbyć?
Teo mi pediatra powiedziała, że dziecko jeśli chce zaszczepić na gruźlicę to trzeba sie do 4 roku życia wyrobić
dlatego tyle tych ropni co to podobno oznaczają, że się "przyjęło"
Moi rodzice za to mają po dwie na ospę prawdziwą
Moj Karol po szczepieniu na grozlice mial niezlego potworka ropnia. Pamietam, ze GP mi wtedy mowili, ze to normalne. Nawet prywatnie jakas polska pediatre zawolalam do domu, tez to samo powiedziala. Teraz ma blizne. Okropnie nam sie to goilo wtedy.
ale tez chętnie bym przeczytała na jakiej podstawie to info o kurach i gruźlicy jest.