Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
smutne.....ale ja chcę zadać jedno pytanie - po co przytaczać tutaj taką historię, która wydarzyła się 29 lat temu i nie dotyczy już szczepionek które są na rynku ???
Jaheiro - jak zwykle bojkotujesz wszystko co nie zgadza się z Twoim widzeniem świata - przykre to.
I nie wiem dlaczego uważasz że jest ich mało - mogę tu przytoczyć wiele i to z ostatnich lat.
Moniia, a ile dzieci jest okaleczonych przez szczepionki?
Dla lekarzy to jest niezly biznez, maja ogromne profity od wciskania szczepionek.
Tak samo i dziś wycofują po cichu szczepionki np Euvax produkowany w Koreii , który spowodował szereg nopów a nawet zgonów.
smutne.....ale ja chcę zadać jedno pytanie - po co przytaczać tutaj taką historię, która wydarzyła się 29 lat temu i nie dotyczy już szczepionek które są na rynku ???
czy podawalibyscie nadal penicyline
Dziewczyny, ile jest takich przypadków? Jeden na ile tysięcy/milionów?
jak to jest,że szczepienia są wyłącznie demonizowane
Moja starsza corka mimo zaszczepienia miala ospe wietrzna i rozyczke.
tabaluga, ale to samo dotyczy leków które przyjmujemy, jedzenia ktore spozywamy, sprzetów które uzywamy i długo by wymieniac
--
jak to jest,że szczepienia są wyłącznie demonizowane a nie-szczepienie wyłącznie przedstawiane w pozytywnym świetle przez krąg rodziców propagujących ten drugi trend?
nie manipuluj moją wypowiedzią
ALE większe ryzyko jest gdy się nie szczep
z tego co wiem zawsze można napisać pismo do sanepidu że nie szczepisz dziecka i tyle i myślę że każda matka powinna mieć dostęp do dwóch grup- zwolenników i przeciwników szczepionek.
niestety trzeba zaufać
który po szczepieniu na gruźlicę zmarł od grużliczego zapalenia mózgu
. Pisałam też o młodym Tomku , który nie obudził się następnego dnia po podaniu szczepionki. Głośna była sprawa kilkumiesięcznej Stacy z Austrii, która także zmarła...wystarczy?
Ale szczepionki powinny być bezpieczne a nie wywoływać strach i obawy.--
i nie jest dla mnie trudnym zrozumieć jak szkodliwe są konserwanty, adiuwanty i inne chemiczne związki zawarte w szczepionkach.
Nie wiem skąd wysnułaś wniosek , że pani wypowiadająca się w radiu jest fanatyczna