Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Moja teściowa w roku kiedy się zaszczepiła (bezpłatne szczepienia pracowników) przeszła jedyną w życiu grypę- nie zwykłą infekcję, a grypę, z którą leżała 3 tygodnie. Mój brat podobnie, najgorsza choroba w życiu, po szczepieniu. I dokładnie takich samych relacji czytałam w necie mnóstwo. A emeryci biegną na bezpłatne szczepionki...dramat
Moya,ale przeziębienie to nie grypa.
Moj tesciu bardzo latwo lapie zarazki, rozne przeziebienia itd. Co roku oczywiscie grypa na tapecie.
Ile razy w zyciu mialas grype mimo nie szczepienia?
szczepionka to nie antidotum na infekcje.
Moya, no napiasalas ze lapie przeziębienia,a grypa teraz nazywa się już prawie kazda infekcje jeśli tylko człowiek ma goraczke i objawy infekcji (czy potwierdzona testami miała co roku te grype?) .
A po szczepieniu teściu nie przeziebia się już i nie lapie już onfekcji?czy tylko grypy nie lapie?
bonim 3 godzin temu zmieniony Cytuj Oooo :) Eeee :( Zgłoś do moderacji permalink
Kachaw ja tez mam ostatnia dawke 5w1. Dlaczego jej nie ma? Co kombinuja??
dlatego w USA dzieciaki czasem dostają cieżkich uczuleń od orzeszków ziemnych, astmy, bezdechy , wstrząsy - bo olej arachidowy jest częstym składnikiem szczepionek
Tak samo niektórzy nawet przy kontakcie z chorym sami nie łapią ospy.
Bardzo nas pochwalił za nieszczepienie. Powiedział,że wielu jego kolegów po fachu jest tego zdania, ale "każdy chce normalnie pracować, a nie żeby z niego zrobili wariata" i "tylko rodzice mogą tu cokolwiek zdziałać". A "szczepienia służą tylko temu, żeby koncerny farmaceutyczne zarabiały miliony i to powoduje taki terror"