Kate, jesli jestes w ciazy to test na pewno juz cos wykaze. Testy ciazowe z moczu wykrywaja gonadotropine kosmowkowa, ktora jest produkowana od momentu zagniezdzenia (i zazwyczaj testy ja wykrywaja po tygodniu od tegoz). Krwawienia w ciazy spowodowane sa niskim poziomem progesterenu o ile mi wiadomo wiec to zupelnie inny hormon. Jesli rzeczywiscie zaszlas w ciaze "w poprzednim cyklu" to do teraz od zaplodnienia minelo jakies 4 tygodnie, od zagniezdzenia jakies 3. Moim zdaniem test powinien byc teraz wiarygodny.
czesc dziewczyny mnie dzis cały dzonek boli podbrzusze ale tak dziwnie i jest mi zimno, w dodatku swedzi mnie skóra a nie zmieniałam ani zleu ani balsamu uznaje ze to moze uczulenie czy ten ból moze byc oznaka ciazy? i chce mi sie czegos w sumie to do @zostało mi jakies 4 dni wiec moze wytrzymam
cześc a mnie bolą jak nie widomo co wogóle dotkną nie moge. ale tak już było przed okresem i to chyba decyduje o moim zwątpieniu że mi sie udało. a tak wogóle to tydzień temu miałam inseminacje ale jakoś tak se myśle że nic,chociaż jakby było to super.a test bede robic jak sie nie pojawi@ w czwartek albo piątek i tak sie boje
Znów ja.Teraz dręczy mnie pytanie,jak przewidzieć termin nast.@skoro w tym cyklu nie ma owulacji,a wiadomo,że @następuje w około 14 dni po niej...? Wie może któraś?Dziękuję
To i ja spiszę moje wczesne objawy ciążowe. Jakiś tydzień po owulacji zaczęło mnie kłuć podbrzusze (jajniki chyba, bo tak z boku z prawej strony) i to było całkiem co innego niż pobolewanie przed @. Poza tym biały, nierozciągliwy śluz (ale ja akurat często taki miałam w 3 fazie). Dużo wrażliwsze piersi. I takie twarde podbrzusze (sama bym na to nie zwróciła uwagi, ale ktoś tu wcześniej o tym pisał). A już troszkę później senność i czasami mdłości, ale to już po pozytywnym teście.
Hej, ja również się dziwnie czuję od jakiegoś czasu... Wcześniej miałam mdłości utrzymujące się nawet cały dzień, teraz ból podbrzusza jak na @, twarde i bolące piersi. Do ubikacji też często biegam (na pewno to nie dolegliwości pęcherzowe). Piszecie o podobnych objawach, ale chyba powinnam zaczekać do @ i potem ewentualnie zrobić test.
Efiaa ja też biegam do wc co 2 godzinki tak średnio i też pęcherz nic do tego nie ma ból na @ miałam w ciągu dnia. @ niby powinna przyjść 6 marca najdalej 8. piersi bolą i to po bokach.
Czesc dziewczyny !w tym miesiacu zaczelismy starac sie o bobasa mam cykle 29-30 dniowe robilismy to 14 dnia kiedy mogę zrobić test bo strasznie sie niecierpliwie?prosze doradzcie mi
a i czy duże jest prawdopodobieństwo że mogę zajść??ostatnio zauważyłam że wydziela mi sie taki bialy(mleczny)śluz z pochwy jest gęsty, a wcześniej sie to nie zdarzało , piersi mnie nie bolą a zawsze 10 dni przed okresem dawały o sobie znać a teraz nic...
Hej hej - ja dzisiaj mam swoj 30 dc - a cykle mialam dotad jak w zegarku 25 dni - w tym cyklu calkiem pogubilam sie w datach i dopiero dzisiaj zerknelam w kalendarz ze @ powinnam miec 5 dni temu - no pewnie jutro zatestuje - ech jakbym chciala ujrzec 2 kreski na tescie - a czekam juz na to 2 lata. Poza tym bralam bromergon od stycznia. Trzymajcie kciuki
Ja powiem tylko że w terminie @ piersi bardzo mnie bolały ale własnie jakos tak dziwnie.. po bokach. I musze powiedzieć że ten ból był niemozliwy. Teraz jestem w około 7 t.c. i piersi cały czas bolą strasznie. Nie mogę sie do nich dotknać. A jeśli chodzi o śluz? w ogóle go nie miałam na początku ciązy. Dopiero po kilkunastu dniach zaczęło ze mnie płynąć ;)
Nati ja robiłam 3 testy w ciągu tygodnia zaraz po terminie @:) pierwszy test - słaba druga krecha, drugi test - słaba druga krecha, trzeci test po tygodniu od zrobienia pierwszego - 2 ładne krechy :) i potwierdzona ciąża przez gin :)
dziewczyny. 4 dni temu pojawily sie u mnie 2 kreski na tescie, no i we krwi sie potwierdzilo. przed dniem spodz.@ i zaraz po bolaly mnie piersi, ale teraz ten bol ustepuje, juz nie sa tak wrazliwe i napiete jak przed kilkoma dniami. czy myslicie ze to jest normalne odczucie? czy moge podejrzewac ze z ta fasola jest cos nie tak?
Mnie również bolą piersi jestem poddenerwowana i zarazem podniecona od kilku dni brzuch mnie boli jak na @ ale mam nadzieję ,że się niepojawi.To mój 30 dzień cyklu. Mam maleńką nadzieję ale się nie nakrecam zabardzo
hejka:) mam pytanie...mierzylam dzis temperature - 37.1, okres powinnam dostac 3 dni temu a z reguly mam regularne...zadnych boli podbrzusza...brzuch zrobil sie jakis twardszy... i co chwille mnie cos w nim kluje...staram sie juz od 10 miesiecy...piersi bola przy dotyku ale nie tak bardzo..czy mozliwa jest fasolka??ogolnie czuje sie jakos dziwnie...wczesniej pare dni przed @ czulam ze nadejdzie a teraz nic kompletnie...boje sie robic test:( ale bede musiala niedlugo...pomozcie:(