Agnese - czy mogłabyś swój wykres również i mi udostępnić? Chciałabym porównać ze swoim, którym też chętnie służę :) Właśnie wróciłam z mojego pierwszego ciążowego USG.Jest pęcherzyk ciążowy z zarodkiem, ale nie ma jeszcze akcji serca. Ide za tydzień-wtedy coś już powinno bić. Ponoć to 6tydzień.
Rozumiem, że te dane, które są wpisane powyżej znajdują się w dziale WIKI28 "Przyszłe mamusie"? Także się tam wpisałam i nie wiem czy w tym miejscu też mam się wpisywać.Czy może to jest coś innego? Ale rzeczywiście widze,że na razie mało mamy przyszłorocznym mam hi,hi,hi.Dziewczyny do dzieła
Dziewczyny, tym co chiały już udostępniłam mój wykresik . Miłego oglądania życzę i wysyłam kolejną porcję wirusków dla tych co zagladają na mój wykre . Nie wiem czy próbowałyście też uzywac testy owulacyjne (oczywiście oprócz termometra). Polecam. U mnie był sukces: termometr + testy
ojej!!! gratuluje Wam serdecznie dziewwczyny!!!!! tzrymajcie sie cieplutko,dbajcie o siebie i pieknie przybierajcie na wadze ( w koncu jak nie teraz to kiedy bedziecie mogly sobie pozwolic na taki luksus;)))
Trzymam kciuki za wszystkie starające Mam nadzieję, że i ja będę mogła dołączyć już niedługo do starających :) Jutro idę do gina na kontrolę i się dowiem...
Jestem po wizycie kontrolnej. Wszystko ok Jeszcze tylko jedno opakowanie globulek, bo zostały niewielkie upławy i od października zaczynamy starania Możemy z mężem szaleć do woli, jak to stwerdził gin
Dziewczyny, wszystkim noszącym cudowną fasolkę, gratuluję z całego serca!!!!! czy mogę Wam prosić o udostępnienie wykresów, bo my celujemy i nic nie wychodzi....
Ja bym poprosiła o wpisanie - bo o mnie, najsatrszej mamusi na forum wszyscy zapomnieli Człowiek tylko na 'chwile' pójdzie do szpiatala o od razu ślad o Nim ginie
Na WIKI28 - się już wpisałam :)
Tak wiec: leminka; sylwia, 29 lat, 25.10.2006r. (to już tuż, tuż ); siusiak; 5 lat starań; Łódź
Ewela , lat 24 , 2 cykl starań,termin porodu:nie wiem:) miasto,Dąbrowa Górnicza!!!
Dziekuje slicznie
Dziekuje dziewczyny!!!! Trzymam również kciuki za Was!!!! ********************************* ******************************************************************************************************** *******************************************************************************************************
ewela gorące uściski i gratulacje, spokoju ciała i ducha na najbliższe 9 miesięcy! udostępnij nam swój wykresik dla porównania i żeby sie pochwalić! Proszę!!! No i nie zapomnij o fluidkach, ty puszczaj a ja będę łapać!