Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dii czyli jeszcze się pomęczysz ?!
Dii, ja w pierwszej ciązy brałam magnez. Gin kazał mi odstawić w 37 tyg. Ale ja chciałam być mądrzejsza, bo się naczytałam, że jak się za długo przyjmuje, to się ma później problem z rozwinięciem akcji porodowej. I odstawiłam chyba w 34 tyg. W 37 t4d Krysia już była z nami.
femibion natal classic i moja mala miała w 42tc 2880g, a w pierwszej ciąży brałam centrum materna i corka urodzila się w 42tc z waga 3130g
ja z Kacprem brałam femibiony i Kacper urodził się 2 dni przed terminem z wagą 3050g i wzrostem 53, więc mały
Ja brałam całą ciążę Femibion i Marcelina urodziła się w przeddzień terminu z wagą 3180:)
Ja tez brałam witaminki - femibion chyba też ;) i Dominik urodzony tydzien przed terminem z wagą piórkową 2650 g
PENNY - piękne imię wybraliście dla Córci
Nadmieniłabym tylko, że zbliżamy się do granicy wzrostu i wagi jaką możemy osiągnąć. Ta tendencja wzrostowa o której piszesz obecnie wyhamowuje.
Witaminy w czasach dobrobytu mogą nie mieć aż tak dużego wpływu na to jakie rodzimy dzieci
Maluch ma 3 cm
E, to kolosik chyba. Teo, jak wyszło Ci wyliczenie długości ciąży na podstawie CRL? Pokrywa się z długością liczoną od OM? Bo chyba Młode wyprzedza, co?
Teo mój maluszek wczoraj mierzył dokładnie 3cm :)
Ja też wolę polegiwac