Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
waga szacowana córki numer dwa to 3840 g

jestem strasznie podekscytowana i zdenerwowana, gdyby nie ruchy dzidzi, które czuję pewnie bym już ześwirowała, że coś jest nie tak 
Ja po wizycie przyspieszonej infekcją. Dostałam pimafucin i ma być dobrze. Ponoć dziecku z powodu tej infekcji nic nie grozi, zwłaszcza że wewnętrznie wszystko ok, a w każdym razie nic o nieprawidłowościach gin nie mówił.
Czyli, że te boleści PENNY nie poszły na marne
No to kciuki za przyszły tydzień.
Myślisz, że waga będzie mniejsza? A Nadia jaka się urodziła?

No to nieźle ją dokoksiłaś na tych warzywach i owocach :D
Przegapilam imie coreczki PENNY czy ktos mnie oswieci?
PENNY cieszę się, że coś ruszyło, że masz 2 cm rozwarcia, główka jest w kanale i schodzi w dół, już tylko 8 cm zostało
Penny jestbdobrze!

ja zaszlam naturalnie w ciaze i jestem bardzo mloda a obawiam sie ze gdybym umyla okna to by bylo krucho...
) często myję duże lustro w łazience i na przedpokoju, odkurzam, zmywam podłogi... No niestety... Mąż praktycznie cały dzień w pracy a ja w brudzie siedzieć nie mogę. U nas się strasznie kurzy i pyli z dworu... Ale nic mi po tym nie jest więc chyba nie przesadzam
Jedyne co to ostatnio w biegu ogarniałam mieszkanie, bo niespodziewani goście nadciągali i jak przyszli to ja byłam cała zgrzana, zmachana i troszkę mnie brzuch pobolewał, ale tylko chwilkę. No i są sytuacje, kiedy Kacpra muszę na rękach gdzieś przenieść i potem mnie też trochę brzuch pobolewa... Mąż mnie ochrzania i ma rację... Ale inaczej się nie da niestety...

Trochę tylko fonetycznie mocno do Mai podobne co nie ?
ale, że na ciąże mi przyjdzi e jeszcze trochę poczekać....to pewnie zmieni mi się z milion razy ;)Annie a ty nie maiala miec wczoraj kontroli czy ja cos przegapilam?
Annie dołączam się do grona zazdroszczących takich szyjek, chętnie przyjmę dodatkowe centymetry i zwarcie :)
a do nazwiska pasuje bo mam takie troche zagraniczne
[a co znaczy, że TROCHĘ zagraniczne ?
]

]Mia mi się podoba bardzo, tylko jak jest z rejestracją w USC?
ale nie podoba mi się wołanie do Laury "Laurka" a to nagminne niestety.

Dlaczego?
Zresztą teraz to chyba każde imię nadać można

Psu się powinno dawać jakieś normalne imiona, nie wiem Burek, Reks, Azor a nie kurczaki człowiekoweale ja nie wiedziałam że Nela to ludzkie
--
szał był na Lenę więc se poprzestawiałam i mi wyszło jak wyszło 
też mi wyjechał z labką znajomychzaraz będzie ze labki takie złe