Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Katizie no teraz to mnie zaintrygowałaś z tym nazwiskiem
Moja kumpela nazwala psa -- STEFAN przegięcie
podobało mi się jeszcze imię Pola, ale w całości brzmi Polinezja
jakbym nosila typowo polskie nazwisko bo to glupio brzmi potem
są to dwie literki L obok siebie:) w ogole moje nazwisko zawsze sprawia kłopot w urzedach, rejestracji itd. za kazdym razem musze literowac
dobra zbieram się do gina;)
Jestem po swoim pierwszym i udanym in-vitro Termin porodu mam na 22.01.2015r. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona i razem z Wami doczekam mojego maleństwa.
Mam identycznie, może nazywamy się tak samo Choć właściwie moje i tak kończy się na -ska
Katizie no to chyba się domyslam nazwisko zaczyna sie na M ?
Dobrze ze ja mam miec drugą corkę bo tez bym nie wiedziala jak nazwac syna... dla dziewczynek mam tyle ładnych imion w głowie ze moge urodzic jeszcze z 5 (oczywiscie nie planuje az tyle:P)
mangaa ja normalnie za każdym razem jak widzę Twój awatar to mam michę uśmiechniętą, ten królik jest boski po prostu właśnie takiego szukam do naszego domku ale u nas w zachodniopomorskim ciężko o tą rasę :/
To mnie zaskoczyłyście z imieniem Mia w Polsce.
narzekanie mojej rodziny w Polsce
On nie cierpi królików, bo jego była miała jednego i ciągle potykał się o jego bobki, tudzież znajdował siury na swoich rzeczach. --
a mnie nie interesuje co rodzina na to imię... to jest moje dziecko i to ja wybieram dla niego imie tak jak kiedys oni wybrali dla mnie (tez nie jestem zadowolona bo wolalabym jakies orginalne a nie takie polskie) pozatym nikt nie powiedzial ze brzydko kazdemu sie podoba, ale oczywiscie zdziwili sie troche bo to inne imie.
bo pewnie była panna nie wykastrowała króliczka, ja swego czasu miałam barana francuskiego tyle że brązowego i tez lał i bobkował gdzie popadnie no wiadomo- chłop to i znaczył swój teren, ale po kastracji problem zniknął, sam nauczył się chodzić za potrzebą do klatki
W ogóle mój chłop to takie dziwne stworzenie, że każde imię mu się z kim kojarzy - zwykle źle.
Moja siostra ma królika imieniem Pasztet.
Co do imion zwierzęcych to u nas raczej normalnie- pies Toster.
ostatnio tu schizowałam ze przez to zelazo moge miec problem z wyproznianiem a nawet nie bylo tak zle... uffff
Wymiziaj Tostera ode mnie, jak to sobie tylko przypomnę, tę jego poczciwą głowę i oczy, to bym go zaraz wyprzytulała
Ja Ci już pod kartą kiedyś pisałam, że roch to boskie imię i gorąco trzymam kciuki, że jak już syn przejdzie na drugą stronę mocy i go powąchacie, przytulicie i tak dalej to mężu jednak się przekona :)
chociaż z drugiej strony jak byłyśmy u Was z Nadią to nawet wyszedł z niego parę razy
to nie wiem, chyba Migę na jakieś psie spa wyślę i masaże relaksujące
A tak w ogóle to ja się przestałam czuć porodowo, bóle mnie opuściły Ciekawe ile się jeszcze pokulam... kto wie, może obie Córki będą z jednego dnia
u nas będzie to samo Mąź odrzucił mojego Michasia, Antosia, Maksa, Bruna i Leona, a mi nie pasują Bernard, Ryszard czy Roman i bezimiennego Młodszego Brata
hope oj tam oj tam nie planujesz ale moze sie samo zaplanowac:P ja cie zapraszam do nas :)