Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
IWA dbaj o siebie , odpoczywaj .
Tez myślałam o becie,ale myśle ,że zaufam testom i podwyższonej temperaturce. Wynik negatywny na teście może okazać się błędny, pozytywny-NIGDY!!!!!!!

Hahaha no comment! Mam nadzieję,ze chociaż moje dziecko będzie miało do mnie SZACUNEK!

i spokonych 9-ciu miesiecy życzę. WItaj w rodzinie zafasolkowanych (lub jak kto woli zaptylonych)
Ale fajnie
Mdli mnie od wczoraj strasznie-na szczescie nie wymiotuję jeszcze i mam nadzieje,ze ta "przyjemnoc" mnie ominie, humorki
, a dzisiaj to katastrofa, słabo mi i głow amnie boli
Jestem niskociśnieniowcem,więc cięzko będzie
Pozdrawiam!
. Mówią że trzeba to przecierpieć i wytrzymac do końc I trymestru a potem to już ustępuje.
.

.
)
ale to wogule odpada

Siusianie to cżesto
i tez zawroty głowy jakby z głodu, ale ja nie mam zbytniego apetytu, takie mam dziwny posmak w ustach
Jestem niskociśnieniowcem,ale kawy nie piję, bo się boję, to jednak kofeina, mimo,że z mlekiem...A jak tam humorki? macie?:)
i w ogóle do nikogo bym się nie odzywała. A tak w tygodniu to jest ok - mam zawsze dużo pracy i nie zastanawiam się nad niczym.

Zmęczona cały czas! To prawda,że zły nastrój głównie w weekend, bo w ciągu tygodnia to chociaż praca jest. Raz czuję się strasznie szczęśliwa, a raz jest mi strasznie źle i czuję się niekochana;( Okropne uczucie!!!Pocieszam się,że to pierwszy trymest jest taki najgorszy!