Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Powiedzcie mi dziewczyny takie około 6-7 miesiąca, czy byłybyście w stanie chodzić jeszcze do pracy?
Teo, kurczę, też się zastanawiam skąd ja takiego farta do porodów mam Każdy inny, ale każdy fajny, choć nie ukrywam, że drugi wspominam jednak lepiej niż pierwszy. Ale to chyba tylko dlatego, że jednak łatwiej jest zostawać mamą po raz drugi. Nie ma tej gwałtowności, tej paniki. Jest większy spokój.
mega leń, mega niemoc i mega bezsilność...
Weź nie strasz:) bo u mnie pewnie i tak lada chwila się zacznie. przecież nie będzie kopa do 9 miesiąca;)
Night, przy krótkiej szyjce są dobre rokowania Moja gin powiedziała mi, że przy miękkiej krótkiej szyjce i małym dziecku poród może pójść szybciutko
a lubisz jak się do Ciebie mówi MADZIU ?
A to jak szyjka jeszcze w ciazy jest twarda i dluga to znaczy, ze potem bedzie ciezko? Jesli tak, to szkoda, ze moj gin mi tego nie powiedzial, moze bym wiedziala na co sie nastawic
Choc z drugiej strony, to chyba nie ma reguly, co....?
Trisha na to nie ma reguły...U mnie szyjka była długo twarda i długa... W sumie to nawet nie miałam chyba nawet przepowiadających skurczy... No chyba,że takie ćmienie jak na @ to akcja skurczowa- nie wiem...
A jak przyszło co do czego to rano obudziłam się ze skurczami a na IP trafiłam z 4 cm rozwarciem...
CERI jeszcze trochę poopowiadasz i kurna przyjadę rodzić w tej samej wannie i z tą samą położną co Ty...
jeno męża wezmę innego