Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
I O TAKI też biorę pod uwagę.

Tylko czy ten przedsionek jest taki ważny? Czy się z niego aż tyle korzysta?
 bo nie zawsze będzie opcja posiedzieć gdzieś poza. a ta podłoga w przedsionku to mniejszy syf w sypialniach, brak błota itd
 bo nie zawsze będzie opcja posiedzieć gdzieś poza. a ta podłoga w przedsionku to mniejszy syf w sypialniach, brak błota itdAle mąż stwierdził, że bez sensu taki wysoki, że my nie będziemy jeździć pod namiot na tydzień czy dwa a na dwie noce.
Jakie kupować czy te, gdzie ta temperatura graniczna jest 15 st. czy 10 st? Bo te, które są do 20 st. odpadają - czasem noce są dużo zimniejsze.
--

;
;

[/url
[/url 

) jeździć pociągami. Głównie kilka razy Kolejami Śląskimi- nowe pociągi z klimą, wygodnymi siedzeniami, pachnącymi kibelkami, gniazdkami, normalnie cud, miód, malinka
) jeździć pociągami. Głównie kilka razy Kolejami Śląskimi- nowe pociągi z klimą, wygodnymi siedzeniami, pachnącymi kibelkami, gniazdkami, normalnie cud, miód, malinka  Czasem puszczają jeszcze stare gruchoty, ale rzadko.
 Czasem puszczają jeszcze stare gruchoty, ale rzadko.  We wszystkich pociągach bez problemu pokazywałam konduktorowi kody biletów na telefonie, wszystko sprawnie szło (musiałam mieć tylko legitymację na wierzchu).
 We wszystkich pociągach bez problemu pokazywałam konduktorowi kody biletów na telefonie, wszystko sprawnie szło (musiałam mieć tylko legitymację na wierzchu). ). Pociąg punktualnie, zgodnie z rozkładem co do minuty, klima, gniazdka, chyba z tego co kojarzę jakiś film też był. Nawet darmowe picie dostaliśmy
). Pociąg punktualnie, zgodnie z rozkładem co do minuty, klima, gniazdka, chyba z tego co kojarzę jakiś film też był. Nawet darmowe picie dostaliśmy  Także super, bo gdybyśmy mieli jechać samochodem, to by nas to kosztowo wyszło prawie 2x tyle, plus na pewno dłużej i jednak na trasie trzeba się skupić, a tu można było się zrelaksować.
 Także super, bo gdybyśmy mieli jechać samochodem, to by nas to kosztowo wyszło prawie 2x tyle, plus na pewno dłużej i jednak na trasie trzeba się skupić, a tu można było się zrelaksować. Przed pójściem na studia pierwsza i ostatnia podróż pociągiem to wyjazd ze Śląska do Kołobrzegu, czyli jakieś 13h w pociągu w jedną stronę- miałam 6 lat wtedy. Moja mama z ciocią wtedy zaszalały, bo same zdecydowały się na 13h w pociągu z roczniakiem, dwulatkiem, sześciolatką i jedenastolatką
 Przed pójściem na studia pierwsza i ostatnia podróż pociągiem to wyjazd ze Śląska do Kołobrzegu, czyli jakieś 13h w pociągu w jedną stronę- miałam 6 lat wtedy. Moja mama z ciocią wtedy zaszalały, bo same zdecydowały się na 13h w pociągu z roczniakiem, dwulatkiem, sześciolatką i jedenastolatką  .
. 

;
;