Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

i całodniowe mdłości, ostatnio zaczęła mnie też boleć głowa...no ale jakoś trzeba to przetrwać :) Byle do II trymestru bo III też się boję że brzucha nie uniosę i zasapię się na śmierć 
.
ale ważne żeby były zdrowe 

myślałam że wymioty mi przeszły ale nic z tego przychodzą sobie czasami rano i wieczorkiem ale dajemy rade :) niech sobie będą żeby tylko z dzidziulkami wszytsko było dobrze!!!! I będzie :)
tylko stresy niestety są!! Ale szybko będzie po wszytskim!!
bardzo mnie to cieszy ze tak powaznie podszedl do sprawy i przejął się nami :) nie moge się doczekac 20 bo wtedy mamy genetyczne i wierze mocno ze okaze się ze jest dobrze z maluchami :) pan doktor sie ze mnie smiał bo na samym początku usg zadaje mu pytanie i mowie tak " a panie doktorze czy widać czy..?" a on w tym momencie przerywa no nieeee nastepna :) nie widać kto tam siedzi...a ja na to " nie nie ja chciałam zapytać czy widac czy to ciaża jednokosmówkowa czy dwu i czy mają osobne worki
" jemu oczy mało z orbit nie wyskoczyły i mowi " noo! teraz to jestem w szoku 1 mama która zadaje takie pytanie... dodała mi pani wiary w to co robię
hihi takiego pytania to ja w swojej praktyce nie słyszałem już lata świetlne :) " ja w śmiech on też no i potem zaczeły sie poszukiwania :) jeszcze wszsytko wyjasni się 20 ale raczej na bank mają jedno łożysko oby tylko grzecznie i równo z niego korzystały