Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Zaczela sie nerwowka, chodzenie po lekarzach, lekarze straszyli ze dziecko umrze, albo byli optymistami ogolny galimatias. Moja kolezanka jakos to wytrzymywala miala duze wsparcie meza a poza tym jest silna psychicznie. Miala rodzic na Polnej (jedyny szpital patologii ciazy w Pozen) dziecko rozwijalo sie prawidlowo, tylko bylo malutkie jak na swoj wiek. W koncu chyba na tydzien przed planowanym terminem porodu K (kolezanka) poszla do szpitala, czekala od 8 rano na luzko i badania a dziecko zylo i fikalo...przyjeli ja dopiero jakos po poludniu, K byla zaniepokojona bo dziecko przestalo sie ruszac - na badaniu stwierdzili ze umarlo 
Niestety takich przypadków jest coraz więcej:(...Moja ciocia równiez urodziła martwą Olę... gdyby żyła byłaby tylko starsza ode mnie o 3 dni:((...[*]

gin powiedziała, że przy pierwszym poronieniu nie robi się badań; dla własnego spokoju zrobiłam jednak chlamydię, czystość pochwy i wymaz; wyszło mi, że mam gronkowca (ale nie tego paskudnego) więc przeleczyli mnie antybiotykiem i jest ok; a no i sprawdzałam hormony ale wszystkie były w normie; 

wręcz powiedział że jak mi miną skurcze i wybiorę lek (inny),to śmiało można już próbować

jako, że nie mam wyjścia i muszę iść do przodu szybko wykopuję się z tego dołu ale wpadam do niego często niestety 

, ale trza zyc dalej i sie nie poddawac. musimy wierzyc, ze nasza kruszynka niebawem do nas wroci