Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Katka mam nadzieję, że nigdy nie będziesz w mojej sytuacji i nie będziesz musiała rozumieć.

8tc puste jajo płodowe :( choć nawet Cię nie widziałam, nie usłyszałam bicia serduszka to i tak tęsknię mój Aniołku [*]
8tc puste jajo płodowe :( choć nawet Cię nie widziałam, nie usłyszałam bicia serduszka to i tak tęsknię mój Aniołku [*]

i wszystkie ronilam w domu. Badań nie robiono czemu tak sie stało i nie sprawdzano dzieciatek.Moja gin na która natrafiłam przypadkiem zleciła mi badania na mutacje genów MTHFR jest tez tutaj forum wiec mozesz sobie zajrzec. Wiele z nas nie wie ale jesli ma sie ta mutacje to sa problemy z zajściem w ciąże , dochodzi do poronień samoistnych lub nawykowych jak również ciąże moga kończyć sie w 1 trymestrze jak i w 3 ale to juz dzieci rodzą sie wcześniej i z niedowaga . Mutacja ta powoduje również syndrom downa i autyzm. Radziła bym dziewuszki zrobic sobie te badanie bo warto ja dowiedziałam sie po 14 latach starań
trzeba zmienić suplementację zwykłego syntetycznego kwasu foliowego bo nasz organizm go nie wchłania tak jak powinien a badzonwazne jest w pierwszych tygodniach ciazy aby go brac ...jak ma sie ta mutacje bierze sie metylowe formy kwasu foliowego i podczas ciazy dostaje sie heparynę bądź clexany , bierze sie również acard 75.