Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
W zasadzie pierwsze przytulanki bez -jakiegoś tam bodźca w głowie o dziecku....mam nadzieję ,ze z tego wzystkiego złego -czym jest PORONIENIE - zacznę inaczej postrzegać chęc posiadania maleństwa- nie mam takiego teraz nacisku w głowie- w psychice i mam nadzieję to utrzymać -żeby w momencie kiedy bedę mogła zajść w ciąże - świat nie zaczął mi wirowac wokół owulacji. dni płodnych i całego tego " STARANIA SIę ".....mam w sobie więcej luzu i bedę walczyła ze swoją psycha - by nie doprowadzić do takiej "gorączki" jak przed poronieniem....

:) Teraz czuje sie po prostu swietnie, nie mam zadnych dolegliwosci, ani raz mnie nie wymiotowalo, w ogole, dzidzius jest tak grzeczny, ze nic tylko sie cieszyc :) Zaciazylismy w pierwszym cyklu, kilka dnie wczesniej juz mialam kop[owac abonament na 28dni:) i prosze, nie musialam!:) Tylko ten ogromny strach zostaje chyba juz do konca ciazy... Ale i wieeeeelka radosc!:) zobzcazysz, ze uda sie wtedy, kiedy sie tego bedziesz najmniej spodziewala:) tak jak u nas!