Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dziewczyny wcześniej pytałyście o jasną drewnianą podłogę (u nas Dąb Alabaster Barlinka).
Cersanit mam obecnie i ta ceramika wydaje się być niebieskawa, choć może to przez zestawienie z płytkami w odcieniu ciepłej bieli..
Dziewczyny szukam pomysłu na kuchnie.. kuchnia zamknięta na jednej ścianie będzie cała zabudowa, poza tym
W L blat. Problemem jest okno w kuchni tzn. Jest narożne w kolorze złoty dąb, nie chce drewnianej kuchni ani elementów drewna a te okna psują wizje na biało czarna kuchnie :(((
Może któraś z Was ma jakiś pomysl?
Na całości chciałam drewnopodobne płytki w kolorze szarym i teraz nawet gdyby zrobić kuchnie biała szara "betonowa" to tu znów płytki drewnopodobne za delikatne:(
Pomocy :(
yślałam o obklejeniu okna, o ile z ramą nie ma problemu, to znajomy zajmujący się montażem mówi ze jest problem z tym obsadzeniem okna. A jednak za pare lat ta okleina może średnio wyglądać...
Elfika, podpowiedz czym malowałas drzwi?
Dziewczyny ile Wam schodziło dni na cyklinowanie?
Tzn nie zamierzam tego robic sama, ale chce sobie policzyć ile przerwy w remoncie muszę na to miec (bo bym chciała wycelować przed malowaniem ścian).
Mam do wyciklinownaia tak na oko ze 100metrow parkietu. Czytałam w sieci, ze to sie chyba robi 2 razy, potem szpachla, znowu ścieranie, potem lakier dwa lub trzy razy.
I jeszcze musi ten lakier schną. Kurczę... a myślałam, ze sie wyrobie w 2 dni...