Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A do jakiego etapu zamierzacie dociągnąć przed zimą?
Aneta, gratulacje:) My zaczęliśmy w maju, a nadal w ziemi się grzebiemy. Tyle, że u mnie pracuje tylko mąż i tata. Mam nadzieję, że w październiku fundament zakończą.
Aneta w ciagu 10 minut musialam rozplanowac lazienke moja na gorze jak i mialam tez blyskawiczne tempo w ulzeniu mojej dolnej i mamy ehhhh. Jesli chodzi o moja gorna to wanna jest wg tej inspiracji ze zdjecia a umywalka tam gdzie w Twojej koncepcji dluga niebieska zabudowa i wydaje mi sie suuuuper. W lazience mamy pralke umiescila pod oknem a ubikacje po prawej stronie przy wejsciu:) Szybkie decyzje to znpowodu jiespodziewanego wejscia ekip od wod-kan i co oraz elektrykow
Dziewczyny, co stosowałyście do izolacji fundamentów? Zastanawiamy się czy warto inwestować w styropian xps? Budujemy na łące, choć na razie wody nie było widać, za to u sąsiada fundamenty stoją ciągle w wodzie.
Proszę Was o wypowiedzi, jakie wg Was są plusy i minusy budowania rozłożonego na 2-3 lata, a jakie budowania w jednym roku
[quote=sardynka85] sstokrotkaa_sylwia: Proszę Was o wypowiedzi, jakie wg Was są plusy i minusy budowania rozłożonego na 2-3 lata, a jakie budowania w jednym roku
Aneta jestem obecnie na etapie konczenia elektryki i wody, jutro welnuja mi dach, chce jeszcze poscic rury z centralnego odkurzacza...po nich wchodza tynkarze, nastepnie cd. wody i c.o. a potem wylewki no i plyty kg
Czy wy macie fronty Lidingö kosc sloniowa?? Bo na zdjeciach u Ciebie wydaja sie calkiem biale.