Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Mamy takie w salonie, super sprawa
)
Chodzi mi czy tez można ustawić,ze wyrabia ciasto o tej i o tej i piecze chleb.

ale wiadomo..dom to jednak wygoda...blokowisko to już mniej ciekawe miejsce choćby nie wiem jak strzeżone...Ostatnio Teorka pytala o malowanie fliz - no wiec wyprobowalam to dzis i efekt - po pierwszym malowaniu (gruntowanie) - naprawde niezly, choc wzor spod wpodu jeszcze przeswituje. Dalam malo farby, bo balam sie zaciekow. Jutro druga tura.
od 2005 roku jestem mężatką, mam 2 dzieci - starszy synek ma 7 lat, młodsza córeczka w styczniu będzie miała 4 latka.
). W każdym razie do tej pory zrobiliśmy ogrodzenie, wymieniliśmy dach (wcześniej był eternit), niedawno wymieniliśmy okna, w środku generalne przeróbki - niektóre ściany były rozwalone, inne wstawione... podciągnięte mamy rury do kanalizacji, docieplone poddasze. Teraz docieplają nam domek z zewnątrz (już kończą). Mieliśmy jeszcze przed zimą zrobić szambo (tzn właściwie oczyszczalnie przydomową) ale nie wiem, czy się uda... mój mąz mało ma czasu, aby tam jeździć i pilnować i po prostu bierze ekipę, uzgadnia cenę za wykonanie konkretnej pracy, jeździ kiedy może i sprawdza co i jak jest zrobione i dopiero płaci na koniec roboty.