Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Jakoś nie wiem dlaczego miałabym sobie odmawiać kupowania czegoś co mi się podoba a to tylko dlatego, że mam lenia do sprzątania.
a no widzisz, dla mnie priorytetem byla praktycznosc. Co z tego ze cos moze byc najpiekniejsze jak za moment by obrzydlo bo trzeba pucowac, szorowac i pol zycia na sprzataniu spedzic, znam znacznie przyjemniejsze sposoby spedzania czasu wolnego :)
Ostatnio wyhaczyłam taką fajną stronkę :) - http://www.decobazaar.com/dziecko-pokoik-dziecka-150.html
To faktycznie muszą być ozdobą salonu. Chciałaś tak umieszczone mieć schody?
Dla mnie ważne było to aby schody były lekko schowane że względu na dzieci i ich towarzystwo. Często mi się zdarza chodzić w majtkach i koszulce wiec czasami mogłabym nie zdążyć się ubrać gdyby schody były w salonie a tak to tylko mogę schować za rogiem lub na kanapie :)
Bardzo ładnie się prezentują. Ja jeszcze nie wybrałam ale mam trochę czasu - u nas za dwa tygodnie montaż okien (o ile zima będzie taka, jak dotychczas). Umówiłam już elektryka, tynkarzy, wod-kan i nawet wstępnie pana od wylewek - teraz wszystko zależy od pogody. U nas dzisiaj +4 stopnie, a dzisiajszy dzień miał być mroźny i ze śniegiem;) Grzejniki drabinkowe exix quatro silver ral 9006 strukturalny, enix focus kolor jak wcześniejszy i enix focus kolor biały. Grzejniki naścienne firma cosmo
Takie meble bardzo bardzo mi się podobają...jednak ze względu na męża idę raczej w kierunku "nowoczesności". Ze względu na niższą cenę w sumie także;)
jak najbardziej mozna kupowac online, ja juz kilka razy zamawialam, warunek zamawiasz ze strony IKEA KATOWICE a tam w zakladkach po lewej stronie jest opcja kupuj z domu
powaznie bo jazawsze widzialam tylko drozsze
i zawsze u tego samego sprzedawcy? jesli tak to poprosze namiary