Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Ja bym się chyba "bała" tych małych, piankowych kółek ale nie wiem, nie jeździłam, nie widziałam no to tylko tak gdybam
I wszystkie mają piankowe ?
To nawet nie wiedziałam

A nie wiecie czy do tych Waszych parasolek daloby sie doczepic ta deskorolke dla starszaka?
Dziewczyny, a jaki wózek-spacerówkę byście poleciły z dużymi kołami, dobrą amortyzacją, waga jakos ok.10 kg?
No i cena tak do 1300 zł? Zobaczyłam x-landera x-cite ale mało opinii o nim..

Maxi się sprawdziła świetnie. Korzystałam z niej do końca zeszłego roku (H. miała już dobrze ponad 3 lata).
on nie ma palaka, a ja czesto ze starszakiem uzywalam palaka zamiast pasow. Na tapecie zatem jane nanuq. Nie chce popwlnic takiego bledu jak przy pierwszym dziwcku z jedi fyn. Tu na forum ma dobre opinie, a ja uwazam, ze jest do bani. Teraz mam babyjogger city select i jest mega...no ale marzy mu sie juz pojedynczy...
ale na powaznie to poki co jezdzimy baby joggerem city select i myslalam, zeby go jeszcze w nim potrzymac troche (nie wiem, moze przez zime), poki starszak chetnie siedzi. Chcialam kupic spacerowke dla mlodszego. Na razie on w wozku glownie spi (bo oni spia tak na zmiabe, wiec nigdy byn ze starszakiem na dwor nie wyszla), a w koggerze ta spacerowka jest kubelkowa, wiec w sumie i tak chyba lepsza ta w pliko, nie? Tak sobie mysle. Namieszalam. Na razie kotzystalabym z obu chyba. Niedaleko, do spania z peg perego, a na dalsze spacery, w pozycji siedzacej (caly czas mam mysli mlodszego) z joggera.
to moze faktycznie ten si starczy?
wizualnie bardziej si mi sie podoba, no ale nie to ma byc juz ostatni wozek. Goldynko a w pliko mini od jakiego wieku juz dziecko moze jezdzic? Moj maly dobrze siedzi, wstaje (stoi bez trzymania, ale nie chodzi).