Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeMar 18th 2009
     permalink
    nie wiem jak teraz ale kiedys to chyba buda glownie.
    jak sie nei myle to Harpijka ma freeline
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeMar 20th 2009
     permalink
    Pandy na 1 stronie tego watku jest lista z nazwami wozkow poszczegolnych mam (ktore sie zglosily) do takowej i tam bedziesz miala info kto jaki wozek ujezdza
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    quinny buzz ale 4 ma NGL
    nawet w tym watku pisla o zaletach tego wozka, przelec stronami tak od czerwca/lipca 2008 moze sie natkniesz
    •  
      CommentAuthorkaty222
     permalink
    Ano właśnie AniuM możesz mnie tam dopisać jako posiadaczkę jednego z najlepszych wózków ;)
    -- mama dwóch łobuziaków :)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Katy - zrobione :wink:
    • CommentAuthorzelkowa
     permalink
    Witam ja mialam quinny buzz 3 i bylam z niego mega zadowolona .Polecilam kilu kolezanko i kazda jest zadowolona .Jakies pytania prosze pisac :)
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Moja droga AniuM proszę i mi zaktualizować pojazdy - thx :crush:
    • CommentAuthorfmartunia
     permalink
    Witam
    my mielismy emmaljunga smart duo combi
    teraz
    peg perego pliko switch
    --
    •  
      CommentAuthormaja28
     permalink
    a ja mam Mutsy Urban Cargo
    -- Prosimy o glosy na Hipp nr 7809
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Ania cholera zapomniałam napisać nazwę > 2x Espiro Active
    •  
      CommentAuthorAnetusia
     permalink
    a my dzisiaj przymierzyliśmy Julke do espiro city i najbardziej chyba mi sie ten wózeczek podoba. Multiway jest za mało zabudowany jak dla mnie.
    Tylko mam pytanie bo M przyczepił sie do tego, że tylne koła są luźne tzn jak się do tyłu jedzie to hamują bo się na zewnątrz rozszerzają. Czy to ma jakieś znaczenie?? czy to tak specjalnie się same nastawiają?
    pojechaliśmy po wózek a kupiliśmy fotelik chicco key1 x-plus, chociaż jedno z głowy... :)
    •  
      CommentAuthorMilena
    • CommentTimeMar 20th 2009 zmieniony
     permalink
    No to i ja dotarłam...

Ja nie rozważałam innego wózka niż Emmaljunga...moja przyjaciółka woziła swojego syna a mojego chrześniaka po naszych leśnych ostępach i świetnie się sprawdził...pozostał wybór koloru i modelu....Mój Mąż się nie wtrącał zupełnie, ale mój wybór przypadł Mu do gustu...Stanęło na modelu Edge Duo Combi, podwozie Sport, kolor Jungle...W zestawie jest duża gondola, duża spacerówka i fotelik do 13kg...dokupiłam adapter, torbę i parasolkę...Wózek bardzo mi się podoba. Ma przekładaną rączkę, zintegrowaną moskitierę, regulowaną wysokość leżenia w gondoli, pompowane duże koła, system wietrzenia gondoli, 5-punktowe szelki w spacerówce, ocieplacz na nogi, ochronę przeciwdeszczową, regulowaną wysokość rączki, etc...Fotelik ma budkę i specjalną wkładkę dla noworodka... Ja preferuję wózki klasyczne, 4-kołowe...

http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?manufacturers_id=3&products_id=158

Moja przyjaciółka zaczynała od PegPerego (nie znam modeli), ale nie była zadowolona..Teraz ma Teutonię...bardzo zadowolenie a wózek wygląda bardzo fajnie...
    -- FRANEK, ZOSIA i ...
    •  
      CommentAuthoradaja78
     permalink
    My zakupilismy Tako Jumper, narazie jest ok, zobaczymy jak sie sprawdzi.
    --
    •  
      CommentAuthoragulina5
     permalink
    Witam ja jestem szczęśliwą posiadaczką x-ladera xa i lepszego nie mogłam sobie wymarzyć:)
    --
    •  
      CommentAuthoriwrowe
     permalink
    witam, ja mam Brevi Ovo - mam nadzieje, ze się sprawdzi :)
    --
    •  
      CommentAuthoralexi0
     permalink
    ja mam wozek ABC DESIGN 3 TEC jest to wozek idealny na chodniki brukowe, w miescie mi sie nim bardzo dobrze jezdzi choc probowalam tez po trawie i nie jest tak zle a moje dziecko lubi jak nia troche trzesie ;-).fatelik montuje sie na specjalnych adapterach na ramie wozka a po zlozeniu rama miesci sie w moim nie za wielkim bagazniku
    --
    • CommentAuthorzelkowa
     permalink
    To opisze mojego Quinny -strasznie lubaialm ten wozek i super sie nim jkezdzilo,nie bylo problemow w sklepie na chodnikach .Regulowana raczka pasowala dla mojego meza jest wysoki.Lekki miescil sie w kazdym bagazniku nawet malutkiej corsy .Sklada sie szybko i prosto.Moja mala uwielbiala w nim jezdzic.Ogolnie polecam.A czemu sprzedalam juz teraz ,znajoma bardzo chciala go kupic ,a od kogos zawsze taniej ,no i moj Julak juz za bardzo w wozku nie jezdzi .A sprzedajac go za rok to napewno bym tak dobrec ceny nie dostala. Z bolem ,ale sprzedalam .Jedyna wada to czasami te szelki w spacerowce (szczegolnie w zime)byly za krotkie i nie moglam malej zapiac.Ale tak to wszystko oki .
    --
  1.  permalink
    Brevi fajny ale drogi
    spacer owka mi sie tylko w nim nie podoba
    --
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    Aniu to i mój dopisz

x-lander XA i chicco multiway

z góry dziękuję:kissing:
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeMar 21st 2009 zmieniony
     permalink
    Pandy u nas jedo bartatina classic miescila sie w bagazniku starego nissana micry :)) tyle ze nie na lezaco a postawiona na sztorc :tongue: no i fotelik tez zaklada sie na rame :wink:

wszystkie wozki "update'owalam" jak ktoras dorzuci jeszcze to znowu wrzuce hurtem
    •  
      CommentAuthorMilena
    • CommentTimeMar 21st 2009
     permalink
    Orri, nie mam pojęcia, ale pasków żadnych nie widzę...
    -- FRANEK, ZOSIA i ...
    •  
      CommentAuthormaja28
    • CommentTimeMar 21st 2009
     permalink
    Moje Mutsy sobie chwale prowadzic mozna jedna reka, skretny, wygodny dla mnie, latwo sie sklada minus jedyny to maly kosz na zakupy :bigsmile:
    -- Prosimy o glosy na Hipp nr 7809
    •  
      CommentAuthorlarkaa
    • CommentTimeMar 25th 2009
     permalink
    My mamy Quinny Buzz 4, jesteśmy bardzo zadowoleni, wózek jest rewelacyjny i prosty w obsłudze. Jeździ się nim bardzo wygodnie, można go prowadzić palcem jednej ręki (jest zwrotny).
    Jedyny minus to mały wybór kolorystyczny przy takiej cenie ;)
    --
  2.  permalink
    nie wiem jak to sie stalo ze dopiero teraz tutaj trafilam :))) AniuM dopiszesz mnie do listy???? mialam wozek ATLANTIC firmy Baby Design teraz mam chicco liteway z obu jestem mega zadowolona...z tym ze Atlantic strasznie ciezki...ale ja nie narzekam bo i tak nie mialam gdzie go wnosic...:)
    --
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
    • CommentTimeMar 29th 2009
     permalink
    mnie tez prosze dopisac jako posiadaczke wozka tako jumper ;)
    --
    •  
      CommentAuthorFafkulinda
     permalink
    kfiatuszku i jak się sprawuje?
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    dobrze :) nie mam z nim zadnych problemow :D mogła by byc pompka w zestawie bo mu powietrze troche zeszło a nie chce mi sie isc do garazu po pompke samochodowa:D ale pozatym jest super :D gondolka jest fajna nie za duza ale tez nie mała :P dziecie moje co prawda z niej wyrasta ale Mikus jest nie wymiarowy jak na swoj wiek ;) fajnie sie jezdzi nom mozna nawet połozyc na wozku starszaka ktory zasnał po drodze :D
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Kfiatuszku a masz to udokumentowane fotką? :D
    My też już wyjechaliśmy nowymi spacerówkami >> mogę jedynie napisać jak na razie, że widzę ogromny + z przednich skrętnych kół, Espiro Active da się prowadzić jedną ręką - jest zwrotny bardzo no i mogę wjechać w wąskie drzwi :D
    •  
      CommentAuthorBeata_
    • CommentTimeMar 31st 2009 zmieniony
     permalink
    Ja z chicco multiway póki co jestem bardzo zadowolona (fakt do x-landera mu daleko..no ale wszystkiego mieć nie można:) )..Hani wózek też się bardzo podoba, leży w nim rozwalona i zadowolona:)
    •  
      CommentAuthorJacusia
    • CommentTimeMar 31st 2009
     permalink
    Ja jestem zdecydowana na Tako Jumper, ale jak wczoraj dzwonilam zeby zamowic to facet powiedzial ze sa juz nowe Tako Jamer X z wiekszymi kolkami z przodu i niby troche lzejsze - ulepszone...
    Wiecie cos na temat tych X-sow???
    •  
      CommentAuthoradaja78
    • CommentTimeApr 2nd 2009
     permalink
    uuu ja nic nie wiem o nowych Tako:neutral: ale mamy juz zakupiony.
    --
    •  
      CommentAuthorFafkulinda
    • CommentTimeApr 2nd 2009 zmieniony
     permalink
    Tako Jumper X ma większe kółka z przodu i kosz na zakupy zamiast plecaka. Wygląda np. tak:
    TAKO X
    •  
      CommentAuthorizza
    • CommentTimeApr 2nd 2009
     permalink
    Jestem po kilku spacerach i jak na razie odpukać wszystko ok. Juniorzy nawet drzemkę zaliczyli :P
    Tak więc polecam Espiro Active.
    •  
      CommentAuthorJacusia
    • CommentTimeApr 3rd 2009 zmieniony
     permalink
    A my zamowilismy wlasnie Tako Jumper X taki jak wyzej, tylko czerwono-czarny;-)
    •  
      CommentAuthorrooda
    • CommentTimeApr 6th 2009
     permalink
    Ja sie tez nad Tako Jumper X powazne zastanawiam, bo wozki w UK sa straszne.
    Takze licze na relacje szczesliwych posiadaczek;)
    --
    •  
      CommentAuthorMilena
     permalink
    Hmmmm, Ama...a jak to się ma do wyboru wózka? ;)
    -- FRANEK, ZOSIA i ...
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Hahaha Ama chyba pomyliła wątki :P
    •  
      CommentAuthoremkaf
     permalink
    chyba pomylila:) ale fuuuj jaki temat:))
    --
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
    • CommentTimeApr 11th 2009
     permalink
    Izuniu specjalnie dla ciebie ;)

--
    •  
      CommentAuthorizza
    • CommentTimeApr 14th 2009
     permalink
    Hahaaa Kfiatuszku dzięki za udokumentowanie :P
    •  
      CommentAuthorAgunia05
    • CommentTimeApr 14th 2009
     permalink
    hahaha super Kapslik wygląda :p
    --
  3.  permalink
    Hej dziewczyny.
    My zamówiliśmy wózek firmy promex dwufunkcyjny na paskach i kołach piankowych kolor: grafit z pomarańczem.
    Odbieramy go na początku maja, więc jak będzie w domu to wkleję zdjątka. U nas głównie chodziło o finanse (589zł). mieszkam w domku jednorodzinnym i nie muszę dźwigać na piętra wózka.
    Mam nadzieję, że się sprawdzi;-):wink:
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
    • CommentTimeApr 16th 2009
     permalink
    A ja mam mały wielki problem - jeśli tak dalej będzie to na lato potrzebny mi będzie inny wózek :( W gondoli Antosia ma około 15cm luzu na długości a że zjeżdża na dół to nogi dotykają "burty" Jedowa spacerówka jest wieeeelka i mało osłonięta i jeśli Tosik nie będzie siedzieć (a na to się nie zapowiada) to nie wiem jak ja będę wozić
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    And 15cm to dużo jeszcze :P
    To może zwiń jakiś kocyk i przyłóż do "burty" (hehe fajne określenie :P) wtedy Mała nie będzie zjeżdżała ...
    Wydaj mi się, że spokojnie wystarczy ma lato :D
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    And, ale co ... myślisz o kolejnym głębokim wózku ... czy jakieś spacerówce z możliwością wożenia półrocznych maluchów?
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Iza bardziej o miękką i stabilną a zarazem węższą spacerówkę -> wielki plus jedo czyli duża spacerówka w tym momencie jest dla mnie minusem bo Antosia jest do niej za mała
    --
    •  
      CommentAuthorkaty222
    • CommentTimeApr 17th 2009
     permalink
    A ja dziękuję wszystkim dziewczynom, które polecały mi Jedo. To wózeczek, akurat dla nas :)
    -- mama dwóch łobuziaków :)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeApr 17th 2009
     permalink
    Katy no to baaaardzo sie ciesze ze jestes zadowolona z jedo. miejmy nadzieje ze Aleks podzieli twoj entuzjazm :))
    • CommentAuthoraga976
    • CommentTimeApr 30th 2009
     permalink
    No my od tygodnia jezdzimy już w spacerówce - w wersji leżacej :) Bardzo Julci się podoba bo może już troche obserwować co się dzieje.
    Spacerówkę też mamy Emmaljungi
    --
    •  
      CommentAuthoradaja78
    • CommentTimeMay 9th 2009
     permalink
    ja jestem zadowolona z Tako jumper, prowadzi sie super, te zwrotne male kolka z przodu sa swietne, jedyny minus to waga- jestem po cc i narazie nieradze sobie z ciaganiem wozka na II pietro, ale ma kola pompowane stad ta waga ale za to jest stabilny, tak ze ogolnie-OK :smile:
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.