Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

. Kochać się tylko w fazie niepłodności poowulacyjnej i słyszeliśmy, że najlepiej 4 dni po szczycie objawu śluzu (a nie 3, jak często podają). Wówczas to już macie 99,99% bezpieczeństwa! A poczytajcie sobie informacje o urządzeniu, z tego co się doczytałam, opierającym się jedynie na metodach naturalnych: http://www.ladycomp.pl/indeks+pearla.php. Skoro jest ono tak skuteczne, jak piszą (a były przeprowadzone badania) to pomyślcie, jaką skuteczność mamy my- gdy nie jesteśmy zawodną maszyną i dodatkowo stosujemy jeszcze metodę śluzu i szyjki... Powodzenia

ale po prostu z doświadczenia wiem, że NPR jest bardzo skuteczne, chociaż czasami trudne
-jeśli przestrzegasz abstynencji w czasie płodnym. Ale ja też uważam, że te "komputerki" to tylko termometry... ale dzięki nim mamy dowody na skuteczność metody termicznej

. Ale chciałabym mieć takie urządzono, jako dodatkowy wskaźnik
bym się trochę pobawiła

-właśnie przy zakłóceniach innych obserwacji). Myślę jednak, że w dodatkowych obserwacjach nie ma nic złego, zwłaszcza, jak ktoś z powodów medycznych nie może mieć dzieci. Wówczas analiza śliny może się okazać bardzo pomocna.

A skoro mam możliwość uzyskania info "z pierwszej ręki" to spytam: wiesz może, czy większość artykółów w gazecie nie jest sponsorowana? Przecież gazety nie utrzymują się tylko ze sprzedaży nakładu... wiesz coś o tym?

chciałabym mieć dostęp do takich tajnych informacji dla vip-ów