Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

dlaczego decydujecie się na napro a nie od razu in vitro...
. Mówił, że to NIEMOŻLIWE, by przy tak dobrym cyklu wyniki były tak złe, więc na miejscu jeszcze raz powtórzyliśmy badanie progesteronu, wynik jutro.
Nawet z tego co Justyna napisała to raczej też ciężko właściwie wyznaczyć PEAK, nie mając wiedzy z kursów

U mnie monitoring został zlecony dopiero po kilku miesiącach leczenia, najpierw były tylko badania.
W Warszawie dr K działa przy Vimedzie, który w moim odczuciu bardziej utrzymuje się z różnych programów jak programy odmładzające, odchudzające itp. itd.
a nadal jest zaangażowany. Mam nadzieję, że mu z czasem się nie zmieni :)
Jego rekord to 14 dni braku odpowiedzi na smsa, w którym podawałam jaki mam poziom i pytałam, co robimy dalej = w jakiej dawce mam luteinę brać. Dodamm, że odpowiedział dopiero, gdy wysłałam zapytanie ponownie, uznając naiwnie, że może poprzedniego nie dostał. 
bo zawsze mówił, że jak ma kartę to wie o co chodzi i łatwiej mu się pracuje, dodatkowo jak się specjalizuje w Napro to nie ma co ukrywać, że pacjentka z kartą była dla niego źródłem pozyskania doświadczenia właśnie na tej płaszczyźnie. Jak to się mówi: i wilk syty i owca cała 
Jeden z milszych lekarzy z jakimi miałam do czynienia i dodatkowo faktycznie fachowy.
nie ma co ukrywać, że pacjentka z kartą była dla niego źródłem pozyskania doświadczenia właśnie na tej płaszczyźnie

i o kosztach Napro nie ma ani słowa.