Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

w ulotce do rapalu z wiazaniami jest informacja o lamaniu chusty ;)

Od kiedy macie chustę? Niecały tydzień? U nas opisywane przez Ciebie reakcje towarzyszyły nam jakiś czas...miesiąc albo może i więcej. Maluch i mama/tata muszą się przyzwyczaić, zaprzyjaźnić z chustą, a przede wszystkim nauczyć dobrze wiązać. Przejrzyj filmiki, instrukcje, próbuj i dawaj znać jak postępy. Postaramy się pomóc, ale pamiętaj, że nie od razu Kraków zbudowano.
Daj Wam czas.

U nas działało. Kiedy na pierwszych chustospacerach się zatrzymywałam, Emilia się rozbudzała i darła, więc początkowo chodziłyśmy bez postojów :P Jak widzisz Adaś jest całkiem normalnym noszeniakiem :)

Przede wszystkim uporządkuj wiązanie. Dzieci buntują się, gdy jest coś nie tak na tym polu, bo zwyczajnie jest im niewygodnie

Mateuszek jest grzeczny jak go wiążę (czasem tylko troszkę pomrukuje jak mi dłużej schodzi), po zawiązaniu ogląda jakiś czas świat po czym zasypia 

[/url]
Najbardziej chodzi mi o główkę...mam wrażenie (jak oglądam na youtube), że ta główka nie jest stabilna, tak jak w chuście... Bo dla mnie jest to nielogiczne, skoro chusta (jak np.na zdjęciu _kasiek_ - przepraszam, że poruszam temat Twojego zdjęcia, ale chciałabym wiedzieć jak to dobrze zrobić) przebiega na karczku u dziecka to jak można się w tym poruszać swobodnie, żeby maluszkowi ta główka nie 'latała' w prawo i w lewo ;/?

[/url]
[/url]
Początki nie były łatwe, ale teraz mam za to wolne ręce 

Ja polecam Nati, właśnie małą w nią zamotałam i hasamy w niej po domu Początki nie były łatwe, ale teraz mam za to wolne ręce --
chyba zamówię, bo wczoraj jak przytulilam Jasia tak jakbym miała chuste to bardzo grzecznie lezał

Moze jak będzie trochę starszy i będę mogła inne wiązania wypróbować, to spróbujemy jeszcze raz.
Dziewczęta poiwaznie rozważam zakup chusty, kompletnie sie nie tym nie znam, jaka możecie polecić? bardzo prosze o pomoc, przepraszam ale nie dam rady przewertować całego wątku
też mam Nati i ją uwielbiam
kolor SAVANNAszybko podjęłaś decyzje też mam Nati i ją uwielbiam kolor SAVANNAA ty sobie zamówiłaś tkaną czy elastyczną ??--
i chce już, zamówiłam tkaną, myslałam tez o sawannia
cięzki wybór z tym kolorkiem miałam
ostatecznie będzie ta 

[/url]
Ładnie się chłopak urządził 

Ładnie się chłopak urządził
[/url]
i jeszcze czekał na powtórkę.
Dobrze, że Pimpek jest tylko Pimpkiem a nie np. Brutusem