Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
w ulotce do rapalu z wiazaniami jest informacja o lamaniu chusty ;)
Przede wszystkim uporządkuj wiązanie. Dzieci buntują się, gdy jest coś nie tak na tym polu, bo zwyczajnie jest im niewygodnie
Najbardziej chodzi mi o główkę...mam wrażenie (jak oglądam na youtube), że ta główka nie jest stabilna, tak jak w chuście... Bo dla mnie jest to nielogiczne, skoro chusta (jak np.na zdjęciu _kasiek_ - przepraszam, że poruszam temat Twojego zdjęcia, ale chciałabym wiedzieć jak to dobrze zrobić) przebiega na karczku u dziecka to jak można się w tym poruszać swobodnie, żeby maluszkowi ta główka nie 'latała' w prawo i w lewo ;/?
Ja polecam Nati, właśnie małą w nią zamotałam i hasamy w niej po domu Początki nie były łatwe, ale teraz mam za to wolne ręce --
Moze jak będzie trochę starszy i będę mogła inne wiązania wypróbować, to spróbujemy jeszcze raz.
Dziewczęta poiwaznie rozważam zakup chusty, kompletnie sie nie tym nie znam, jaka możecie polecić? bardzo prosze o pomoc, przepraszam ale nie dam rady przewertować całego wątku
szybko podjęłaś decyzje też mam Nati i ją uwielbiam kolor SAVANNAA ty sobie zamówiłaś tkaną czy elastyczną ??--
Ładnie się chłopak urządził
i jeszcze czekał na powtórkę.