Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
I próbowaliśmy tylko raz bo już nie dała się włożyć ani uspokoić... Więc albo ewidentnie ona tego nie toleruje
albo rzecz jeszcze w czym innym... Doradczyni pokazała nam też inne wiązanie tzn. kangurka, będziemy go ćwiczyć; w nim dziecko nie musi mieć nóżek aż tak szeroko jak w kieszonce, a być może Kalinę właśnie w kieszonce gdzieś chusta w nóżki uwiera bo ona taka chuda jest... Będziemy dalej próbować choć teraz znowu dam jej z tydzień odpocząć, a Tobie życzę żeby Martynka szybko się przekonała że w chuście jest bosko
Nie wiem czy nie potrafię zawiązać tej chusty czy coś jest nie tak z bioderkami Filipka (albo sobie wkręcam).
albo śpi
A za Wami jest Franky i je cyca albo śpi

[/url]
.
. Wczoraj byłam z wózkiem na spacerku i też spotkałam mamę z chustą. Widać jest to coraz popularniejsze.
... Ale bardzo pozytywnie generalnie.
. Wszystko przez Ulcię i tą fotkę jak Martynka słodko śpi. 
[/urlKurcze, mąż mnie zabije, ale naszła mnie ochota na tkaną i licytuję na all . Wszystko przez Ulcię i tą fotkę jak Martynka słodko śpi.
mnie nachodzi coraz bardziej na nosidło ergonomiczne Tula
, jedyne co mnie powstrzymuje to to, że Gosiak za mały na nosidło
.
. Zawsze byłam mega oszczędna, może nawet skąpa, a przy Gosiaku świruję
.
[/urlKurcze mnie już dawno nachodzi , jedyne co mnie powstrzymuje to to, że Gosiak za mały na nosidło .
bo chusty na pewno nie nauczy się wiązać...

Pewnie wszystkie dobrze wiecie ale przypomnę, zeby potem nie było:) w chlodniejsze dni, trzeba maluszkowi
cieplutko ubierać stopki bo one jak tak w chuscie sobie wiszą, to szybko tracą ciepło.

Dziękuję Wam!!!