Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

, ale mimo to uważam, że nie ma sensu dodatkowo straszyć coraz to nowymi historiami tych "złych" przypadków (nie wiem jak to ująć, bo faktycznie opisane historie są tragiczne i współczuję osobom, które spotkały), bo i tak każdy kto na ICSI się decyduje ma zgłębiony temat i musi mieć wiarę, że jemu się właśnie uda. Bo po co w innym przypadku byłoby startować? Może to będzie głupie porównanie, ale takie własnie przychodzi mi do głowy - to tak jakby choremu na raka powiedzieć, żeby nie poddawał się chemioterapii, bo jest bardzo szkodliwa, ma wiele skutków ubocznych, a może i tak się nie udać...
,myśląc o tym na spokojnie - może przesadziłam. S_biela, jeśli Cię uraziłam to przepraszam. Ja poprostu bardzo nie lubię, być "straszona", bardzo łatwo zachwiać moją wiarę w powodzenie i wpędzić w doła giganta prowadzącego do rezygnacji ze wszystkiego...stąd reakcja. Rada dla mnie - nie włazić na forum i nie czytać.
Czy gdybyś miał chore serce i ratowałaby Cie transplantacja, poddałbyś się jej? Albo inaczej, gdyby ktoś z Twoich bliskich potrzebował przeszczepu, żeby żyć. A przecież chyba gdyby Pan Bóg chciał, żeby ktoś żył, nie zsyłałby na te osobę ciężkiej/śmiertelnej choroby?