Ja tez wysłałam swoj mail ale na razie z zaproszenia nici... chciałabym juz mieć dostęp do tego serwisu! czy planujecie go zrobic płatnym, jak osiagnie dużą popularność? Proszę o dostep do 28dni.pl mój mail aniah2@wp.pl nick taki, jak tu. Ania.
Witajcie! Npr stosujemy z mężem od początku naszego małżeństwa czyli już ponad 5 lat,a ja to nawet rok dłużej. Początki były trudne,ale teraz to prawie ekspert jestem Zwłaszcza co do swojego cyklu. Bardzo zainteresował mnie wasz program i wysłałam zgłoszenie jakiś czas temu ze strony lmm,ale nic nie dostałam. No to się próbuję wprosić tędy Mój mail rodzina_33@o2.pl Pozdrawiam
Dostałam namiary od dziewczyn z kafeteri, wysłałam swojego maila , gyż chciałabym móc korzystać z wykresów i prowadzić kalendarz swojego cyklu w "28dni". Damazy prześlij mi zaproszenie :-) plisss
Ten tydzień będzie kulminujący. Wszyskich, którym nie podesłałem zaproszeń - przepraszam. Chcę aby wszyscy zaczęli pracować na nowej aplikacji. Kolejny raz proszę o cierpliwość. Warto poczekać
e tam Damazy powiedział że bedzie na 1 września, ale nie zdażył nie ma co się pytać o terminy żeby się znów nie rozczarować, jak Damazy uruchomi to będzie niespodzianka , musimy poczekać ale to juz na pewno niedługo
oczekujaca1 Nie mogę wysłać jednej osobie, a drugą pominąć. Proszę o cierpliwość. asia1024 Informacja pojawi się wraz z uruchomieniem. Wystarczy już tych zachęt.