"...proście a będzie wam dane..." ? I ja proszę! Staram się być cierpliwa i wyrozumiała, ale bardzo chciałabym rozpocząć porządne obserwacje A skoro Maola poruszyła wątek medyczny - jestem od jakiegoś czasu na anybiotykach i dziwne rzeczy wyrabiają sie z moim cyklem
no i jak damazy z tym hasłem bo ja jestem bardzo cierliwa czekałam myslałąm że jakoś po kolei będziesz obdarowywał nas hasłami ale widzę że się mylę bardzo proszę
Jednocześnie - to pewnie sprzeczność, ale z autopsji wiem, że niedoczynność może przejść w nadczynność jeśli lekarz nie monitoruje na bierząco poziomu TSH we krwi tylko wali tabletki ile wejdzie
damazy wiesz co głupio się czuje jak jakas wariatka ale ja nic nie dostałam cały dzień sprawdzam poczte i nic co mogłoby być hasłem nie doszło podaje jeszcze raz moj adres może coś nie tak działa panek.agata@wp.pl
młoda_żonka pewnie już to zrobiłaś ale jeśli nie to sprawdź, cy Twoja skrzynka nie jest przepełniona albo czy nie masz włączonej ochrony przeciwspamowej
Maola, dla mnie jesteś bardzo ciekawym przypadkiem, bo ja też mam zdiagnozowaną niedoczynność tarczycy. Bardzo chciałabym zobaczyć Twoje wykresiki. Może Damazy zrobi Ci niespodziankę i dostaniesz hasełko
Damazy, chciałam Cię prosić o dostep do 28dni.pl .Od roku staramy się z mężem o dziecko....myślę , że dostęp do tej aplikacji bardzo by mi pomógł w prowadzeniu obserwacji cyklu.Jest mi smutno, kiedy czytam jak dziewczyny uzupełniają swoje wykresiki i dzielą sie swoimi spostrzerzeniami.Jeszcze raz bardzo proszę...Mój e-mail justysp@op.pl
Kesuśdziękuję Wysłałam już maila z zaproszeniem do Damazego Cieszę się,jeżeli mogłam ci pomóc, wiem co to znaczy, czekać na dostęp do pełnej wersji. Ja mam ją dopiero tydzień. Myślę, że będziesz zadowolona WITAJ NA FORUM
Kesuś nie wiem o co chodzi ale ja też dzisiaj mam 1 dc, czyli @. Zatem idziemy przez ten cykl równiutko Ale zbieg okoliczności No to powodzenia, bierzmy się za "robotę"...
Program bardzo mi sie podoba!Do tej pory prowadziłam notatki na karcie obserwacji cyklów z książki T.Kramarek"Rozpoznawanie okresowej płodności małżeństwa", którą kupiłam sobie na kursie przed małżeńskim.Ale o metodzie objawowo termicznej(ta metoda jest opisana w tej książce) wiedziałam juz wcześniej, bo moja mam miała tą książkę(stara wersja) i też stosuje tę metodę.Teraz będe mogła wklepywac dane do praogramikujeszcze tam wszystkiego nie wpisałam, ale wktótce zgłebie program.Narazie bardzo pozytywne wrażenie.Myśle, że jest w nim to wszystko, co powinno być.Jak z czymś bede miała problem, to bede pytać
cytuje : "Amazonka Maola, a czy to nie sprzeczność? Masz jednocześnie niedoczynność i nadczynność tarczycy? " Ja mam tylko niedoczynność tarczycy i do tego jeszcze hashimoto :)
cytuje : "Kojarzę to m.in. ze zmianą wyglądu na gorszy. :-( " to tak jak u mnie , niestety ,ale pracuję nad tym :)
No i nie wiem czy moge się spodziewać hasła ? Dołączę do grona 28 dni ?
W zasadzie wpadłam na tę stronkę przypadkiem. Od czasu do czasu przeglądam www.lmm.pl i miło zaskoczyła mnie informacja o was. Jakiś czas temu korzystałam z angielskiego odpowiednika fertility.com i widze ze jest szansa na dobry polski produkt:) Dzieki bardzo za pomysł. (zawsze lepiej pogadać z ekspertem, no i mam nadzieję że z nowymi przyjaciólkami -w ojczystym języku).