Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
U nas nawet nie o seks chodziło, ale o zwyczajne porozmawianie wieczorem, we dwójkę. Jak dziecko śpi - przytulenie, obejrzenie serialu czy filmu. Takie zwykłe, normalne rzeczy, niby głupoty, ale jak ważne dla związku jak się okazuje.
niektorzy sie ze mna nie zgodza, bo czesc ludzi uwaza, ze najpierw para potem dzieci. ja uwazam inaczej. na pierwszym miejscu stoi dla mnie dziecko, potem M. I uwazam, od swojego M oczekuje tego samego. Ale niektorzy uwazaja, ze najlpierw zwiazek, potem dzieci.
mimo wszystko dziecko nie jest całym moim światem, bo jest jeszcze mąż.
starsze dziecko po przedszkolu lądowało i nocowało u babci, bo "on sobie nie da rady z kąpielą i usypianiem".
Jakby dziecku sie cos stalo .. nie umiem wam tego wytlumaczyc.
Sprawa jest prosta - jeśli jest miłość, to wszystkie problemy się rozwiąże
Kurcze, jak "pomaga"?! Pomóc to można komuś w jego obowiązkach, a wychowanie i opieka nad dzieckiem to obowiązek wspólny.
Kurcze, jak "pomaga"?! Pomóc to można komuś w jego obowiązkach, a wychowanie i opieka nad dzieckiem to obowiązek wspólny.
Ja uciekłam... A jak odetchnęłam, bo wiedziałam, że już nikt mnie tyrać nie będzie :) I jestem mega szczęśliwa :)
popieram! Ja uciekłam... A jak odetchnęłam, bo wiedziałam, że już nikt mnie tyrać nie będzie :) I jestem mega szczęśliwa :)
Ale kurczę czasami mam wyrzuty sumienia, że dziecko nie ma pełnej rodziny. Baaaa nie ma ojca wcale, bo szanowny tatuś całkowicie się wycofał z naszego życia i nie odwiedza Dawidka od dawien dawna... Ta sytuacja bardzo mnie niepokoi, bo nie wiem jak wpłynie na przyszłość dziecka: jego psychikę, wybory życiowe, itp...
sam sie nauczył majsterkować
kiedyś w społeczeństwie inaczej traktowało się kobiety samotnie wychowujące dzieci i dzieci z takich rodzin - właściwie to, jak inni do tego podchodzili mu najbardziej doskwierało.
Męskich czynności też się nie boi: narzędzia, samochody... Ale martwi mnie to, że nie ma męskich przykładów do obserwowania...
wiecie co mój syn robi??? Naśladuje mnie robiącą sobie makijaż :P Jak zakładam sobie sukienkę to jest wniebowzięty, ale tez chce nosić sukienki!!!! :P
Zgadzam się. U nas ostatnio Młody namiętnie paznokcie sobie maluje flamastrami ;-)
Sam asperger powoduje trudnosci w zwiazku
miał wielkie pretensje, że nie ma czasu na siłownię albo żeby obejrzeć film. A wg mnie najpierw dziecko, później przyjemności
Już nie raz usłyszałam, że skoro byłam u psychiatry (w ramach kwalifikacji na terapię dla DDA i warsztaty psychologiczne) to jestem "nienormalna, psychiczna"
Nie potrafi przeprosić, jest interesowny, bo wyciąga do mnie rękę tylko wtedy, gdy czegoś ode mnie potrzebuje.
wychowywali go dziadkowie - dlatego on woli żyć w pełnej rodzinie, ale dysfunkcyjnej.
Coś co było dobre, tylko się popsuło, trzeba chociaż spróbować naprawić :)
ozmowy nie wychodzą, bo kończą się tym, czego chcę uniknąć - fochami z jego strony.
Pi prostu czasu Brak.
My kiedyś też pisaliśmy lisicki, karteczki, serduszka... Mieliśmy zwyczaj, że zawsze przed snem dawaliśmy sobie buziaka - bez względu na to czy byliśmy pokloceni czy nie
to samo to wydaje mi się, że zwyczajnie tak uważa.
Dagus, zrob na odwrot. przestan za nim latac, pierwsza pisac smsy, zmien cos w wygladzie, pokazmu, ze on Ci do zcia nie jest potrzebny bo swietnie sobie dajesz rade. kiedy pomyslisz przede wszystkim o sobie to automatycznie wzrosnie ci poczcie wlasnej wartosci. a on jak zobacz, ze juz za nim nie latasz zacznie sie zastanawiac co jest grane i on zacznie za toba. a jesli ni to wszytko jasne bedzie.