Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
;

osobiście wolę by córka się zregenerowała,lepiej dla jej organizmu.
;

Mój juz tydzien w domu...- jeszcze nie przebil mojego w tym roku :P

. I muszę powiedzieć, że jak jestem w nią w domu, to nie to dziecko. Jest taka spokojna, a po przedszkolu wrzeszczy o wszystko, łącznie z rzutami na ziemię w rozpaczy. Dzisiaj proszę mamusiu, dziękuję...
[/url- jeszcze nie przebil mojego w tym roku :P
co z tego jak grzeja na full plus otwieraja oknaU nas to samo, ale okien nie otwierają, w dodatku ostatni raz na dworze byli 1,5 tygodnia temu??!!! Zastanawiam, się czy te mega suche powietrze i upał w przedszkolu nie jest przyczyną Nadii kaszlu. W domu mamy pozakręcane grzejniki temeratura 21-22, dziecko nie kaszle. A gdy tylko wejdziemy do przedszkola, jak za sprawą czarodziejskiej różdżki zaraz pojawia się kaszel!A później się dziwią, że pół grupy chore...

a ten entis ma jakiś smak?
Kupiłam dziecku tran w kapsułkach...
Dupa!
W kapsułce wypluwa (no wstrętny jest, bo smakowałam), a jak mu wycisnę, to na sam widok oponuje (dodam, że wizualnie ta maź naprawdę jest paskudna...)...

a mlodszy, w ten sam sposob wtchowywany - dziecko aniol, kwiat lotosu. Od godziny grzebie w kaluzy i buduje jakies ciasta. To pierwsze dziecko to chyba nie moje
      Ja to mam nawet spiskowa teorie, ze panie celowo nie wietrza
A.w.mojego diabel wstapil. Tak mi zachodzi caly tydzien za skore, ze w pon chyba pojdzie jednak do przedszkola, bym mogla oddech zlapac. Normalnie jak ktos z boku to widzi to pewnie mysli "rozwydrzony bachor"- witaj w moim swiecie, dzien jak codzien, a juz gdzies poza domem, gdzie mu sie nudzi to hardcor i widze mini wszystkich w kolejce w biedronce czy u lekarza...

Wietrzy się, wietrzy... Przynajmniej w przedszkolu, w którym pracuję. J
Wietrzy się, wietrzy... Przynajmniej w przedszkolu, w którym pracuję. J

Teraz mamy 39,5, którego nie mogę zbić i anty przepisany na sorze 
      Gosiu ale rajstopy i spodnie w pomieszczeniu?
bo może się oblał piciem przy posiłku i zdażyły wyschnąć?
Else, ale ja spotkałam się z tym ze rodzice chłopców nie życzą sobie żeby chodzili oni w samych rajstopkach.
wątpię żeby dziecko obtarło sobie nogi czy coś
else i przeziębienie od stóp w przedszkolu? Przy włączonym ogrzewaniu?
;
Rozumiem. Ja i moje dzieci zakładamy trampki bez skarpet. To chyba dość powszechne, tak mi się wydaje
I dla mnie większość chorób bierze się z przegrzania a nie z niedogrzania
I ogólnie chyba zdziwily mnie rajstopy o tej porze roku ( pod spodniami ofc)
ktore przykladowo zaczna od kurtki sie ubierac sa juz w tym czasie mokre jak szczur, bo ja jestem mokra jak przychodze i chwile tam postoje
jeśli miał mokre rajtuzki i nie miał skarpetek na zmiane to co niby miały zrobić?

jeśli miał mokre rajtuzki i nie miał skarpetek na zmiane to co niby miały zrobić?
Ja wtedy zakładam skarpetki innego dziecka (oczywiście te na zmianę) ;)
;
 nie mówiąc już o tym jak pokrzywdzone byłoby dziecko (bo uwielbiają nasz plac zabaw:)