Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
osobiście wolę by córka się zregenerowała,lepiej dla jej organizmu.
- jeszcze nie przebil mojego w tym roku :P Mój juz tydzien w domu...
- jeszcze nie przebil mojego w tym roku :P
U nas to samo, ale okien nie otwierają, w dodatku ostatni raz na dworze byli 1,5 tygodnia temu??!!! Zastanawiam, się czy te mega suche powietrze i upał w przedszkolu nie jest przyczyną Nadii kaszlu. W domu mamy pozakręcane grzejniki temeratura 21-22, dziecko nie kaszle. A gdy tylko wejdziemy do przedszkola, jak za sprawą czarodziejskiej różdżki zaraz pojawia się kaszel!A później się dziwią, że pół grupy chore... co z tego jak grzeja na full plus otwieraja okna
a ten entis ma jakiś smak?
Kupiłam dziecku tran w kapsułkach...
Dupa!
W kapsułce wypluwa (no wstrętny jest, bo smakowałam), a jak mu wycisnę, to na sam widok oponuje (dodam, że wizualnie ta maź naprawdę jest paskudna...)...
Ja to mam nawet spiskowa teorie, ze panie celowo nie wietrza
- witaj w moim swiecie, dzien jak codzien, a juz gdzies poza domem, gdzie mu sie nudzi to hardcor i widze mini wszystkich w kolejce w biedronce czy u lekarza... A.w.mojego diabel wstapil. Tak mi zachodzi caly tydzien za skore, ze w pon chyba pojdzie jednak do przedszkola, bym mogla oddech zlapac. Normalnie jak ktos z boku to widzi to pewnie mysli "rozwydrzony bachor"
Wietrzy się, wietrzy... Przynajmniej w przedszkolu, w którym pracuję. J
Wietrzy się, wietrzy... Przynajmniej w przedszkolu, w którym pracuję. J
Gosiu ale rajstopy i spodnie w pomieszczeniu?
bo może się oblał piciem przy posiłku i zdażyły wyschnąć?
Else, ale ja spotkałam się z tym ze rodzice chłopców nie życzą sobie żeby chodzili oni w samych rajstopkach.
wątpię żeby dziecko obtarło sobie nogi czy coś
else i przeziębienie od stóp w przedszkolu? Przy włączonym ogrzewaniu?
Rozumiem. Ja i moje dzieci zakładamy trampki bez skarpet. To chyba dość powszechne, tak mi się wydaje
I dla mnie większość chorób bierze się z przegrzania a nie z niedogrzania
I ogólnie chyba zdziwily mnie rajstopy o tej porze roku ( pod spodniami ofc)
ktore przykladowo zaczna od kurtki sie ubierac sa juz w tym czasie mokre jak szczur, bo ja jestem mokra jak przychodze i chwile tam postoje
jeśli miał mokre rajtuzki i nie miał skarpetek na zmiane to co niby miały zrobić?
jeśli miał mokre rajtuzki i nie miał skarpetek na zmiane to co niby miały zrobić?
Ja wtedy zakładam skarpetki innego dziecka (oczywiście te na zmianę) ;)