Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dii - a o ktorej tak zasnal?? Moze niedlugo przed Twoim przyjsciem dlatego nie dzwonily?
To co się dzieje w państwowych placówkach jest straszne
Powiedzcie, powinnam robić im jutro mały dym czy za bardzo się czepiam?
o co się dzieje w państwowych placówkach jest straszne,
Sąsiadka ma 2 dzieci, męża na wózku inwalidzkim i w świetle prawa córka powinna mieć zapewnione miejsce w państwowej placówce
jej córki też nie przyjęli. Za to miejsce znalazł wnuczek jednej z przedszkolanek. Wszędzie się liczą znajomości i kolesiostwo
Hmm, a może po prostu miał więcej punktów?
Czy jak dziecko spadnie np. z wysokosci 1,5 metra badz wiecej, nic mu sie nie stanie. To powinny poinformowac rodzicow?
- powiem szczerze, ze tez tak planowalam, ale podalam "normalnie" bo sie balam, ze to sprawdza... na szkole rodzenia spotkałam dziewczynę, która bez żenady mówiła że nie brała ślubu ze swoim facetem z uwagi na przedszkole i inne przywileje
Ale z drugiej strony, prawda taka, ze w tym kraju kto nie kombinuje ten nie ma.
a dziecko ci nie powie? gadajacy 3-latek?
Ale boje sie, ze jak cos sie stanie to mi nie powiedza. :( Mama dziewczynki, ktorej spadla nie widzi problemu (bo nic jej sie nie stalo).
Miałam przypadek w przedszkolu, gdzie chłopiec upadł na drugiego chłopca i chodził ze złamanym barkiem 3 dni nic nikomu nie mówiąc...
nie wiem, od czego to zależy ale moje dziecko mówi mi o wszystkim, nawet najmniejszym upadku w przedszkolu, samo.
Może niektóre boją się mówić, bo wiedzą, że czeka ich konsekwencja a niekoniecznie rozumieją przy tym, kto jest skrzywdzony a kto krzywdzi? Nie wiem....
dpowiadała: "Nie pamiętam
Pewnie się nie dostanie, a miało być zapewnione miejsce dla 4 latków.