Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
- moj syn mial normalnie wwr Wydaje mi się, że w ferie nie ma w przedszkolu zajęć dydaktycznych
Ja tu gadu gadu jaki moj zdrowy a tu jelitowke przyniosl :/
przedszkole w ferie zwykle zamkniete lub czynne do 12,30.
- ja zglosilam ze ma skaze, panie zanotowaly i staraly sie nie dawac, aczkolwiek zdarzylo sie, ze dostal nalesnika.. Synek nie je żadnego nabiału (jest uczulony, choć nie mam na to żadnych papierów)
- zaprowadzilam syna po tygodniu nieobecnosci - w grupie byl on i 3 dziewczynki.. wiec chyba nie klamia he he Mamy przedszkolaków, jak tam u Was w przedszkolach sytuacja? W sensie, faktycznie teraz taki pogrom grypowy, czy tylko tak trąbią w mediach?
- no chyba to nikogo nie obeszlo... to dziala w dwie strony, bo jak moj poszedl do przedszkola to ja juz bylam na ciazowym ale nikt nie sugerowal ze mam go wypisac skoro siedze w domu ;) Zreszta u nas ciezko sie dostac wogole do przedszkola, wiec to mialo duzy wplyw.. a zreszta tego chyba nikt nie sprawdza, mysmy mieli pity przyniesc tylko a nie zasiadczenie o zatrudnieniu.. No ale jak macierzyński się kończy w połowie roku szkolnego to co wtedy? Przecież nie ma rekrutacji w połowie roku.