Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

O seksie francuskim to wolałam zapomnieć, a on się jeszcze temu dziwił.
Mój sam chce się zgłosić na badania nasienia, bo po prostu chce wiedzieć, dlaczego nam się nie udaje (On myśli, że to z Jego strony są problemy). Zależy Mu na dziecku i jeśli się okaże, że to 'żołnierze' nawalają to chce jak najszybciej podjąć leczenie, byśmy mogli mieć fasolkę
Też się zastanawiałam, co będzie, czy zgodzi się na badanie? Okazało się jednak, że sam mi to zaproponował 

)Jesteśmy wszyscy dorosłymi ludźmi - nikt przecież nie będzie się śmiał z tego, po co facet wchodzi do tajemniczego pokoiku. To, że nasi M godzą się na badania to oznaka ich dojrzałości. Pamiętajcie dziewczyny, że faceci są bardzo wrażliwi na tym punkcie i dlatego musicie odpowiednio ich do tego nakłonić. wyniki mojego M były bardzo dobre i widziałam jego dumny maleńki usmieszek na twarzy hihihi. To naprawdę nic strasznego ;) Pozdrawiam serdecznie.

a ja chce tylko z moim męzem
mój moż ma objekcje nawet co do prezerwatywy perforowanej, więc gdyby była taka potrzeba to trzeba by pobierać nasienie ze mnie
Ajkac, oddawanie nasienia do badania to procedura medyczna a nie romantyczna. Warunki sa jakie sa. Wiele kobiet znosi nieprzyjemne gabinety ginekologiczne, bardzo nieprzyjemne szpitale i znakomita wiekszosc nie moze wymagac kwiatkow na scianie, swiec i sciszonej muzyczki na porodowce i jeszcze nie slyszalam, zeby sie ktoras glownie na to skarzyla.
i dość szybko im to idzie