Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Nie ma porównania, jeśli chodzi o żywność z Kanady czy USA
o tu http://www.blog.endokrynologia.net/2011/11/09/wapn-w-uczuleniach-i-infekcjach-czyli-dziadowskie-leki-rozdzial-pierwszy
moglby zywic sie sama chemia, co dla niego byloby super, ale dla mnie nie
w przedszkolu nie je nic. chyba ze sa: nalesniki, pomidorowa, spagetii albo rosol. no kurde.
no mam problem, duzy, i nie wiem juz czym grozic, straszyc, prosic, olac.
warzyw i owocow nie je wcale. nul, zero.
nabialu oprocz mleka nie je wcale
i jak przeglodze to i tak nie zje, bedzie za to cyrk
Tylko, że on juz obecnie wiekowy jest... Na starość niestety brak dobrej diety się odbija...
Tyle się trabi o witaminach, niedoborach, a tu są ludzie, co jedzą jakieś 10 produktów na krzyż i mają wyniki w normie. Bo przecież niedobór witamin wyjdzie niezależnie od wieku. Zastanawiające to jest, jak to jest możliwe.
Swoją drogą podziwiam że jesteście w stanie zjeść coś co składa się ze skóry, chrzesci i polepszaczy smaku :/
Swoją drogą podziwiam że jesteście w stanie zjeść coś co składa się ze skóry, chrzesci i polepszaczy smaku :/
Czy np ser biały nie jest w podobnej cenie?
nie nawiązywałam do tego czy ktoś ma miliony czy nie. Nie wiem skąd te insynuacje.
Z podobnego powodu nie kupuję zelkow i to samo bym napisała co o pasztetowej.
Niektórzy chyba za bardzo nie analizują i nie wczuwają się w skład, bo inaczej by nie zjedli.
A ja myślę, że to bardziej brak chęci, wyobraźni i może brak czasu, bo żeby zjeść zdrowo wcale nie trzeba być bogaczem.
Ale komu się chce wysilić kiedy mają gotowy produkt za niewielkie pieniądze.