Witajcie dziewczyny postanowiłam przyłaczyc się do was o dziecko staramy sie juz 4 lata, w międzyczasie przeszłam jedno porownienie Teraz na nowo zaczynam przygode z termometrem i starankami. Pozdrawiam cieplutko i trzymam kciuki
hej kotek23 wirtam serdecznie. ja dopiero od dwóch dnie tu jestem wiec też jestem nowa. ja staram sie już 10 mcy i też nic. a do gina idz chociaż dla tego żeby siebie uspokoić. on jest przecież po to żeby ci pomóc. pozdrawiam
Witam wszystkie nowe dziewczyny!!! Fajnie, że tyle nowych użytkowniczek nam się ujawniło Ja też zaczęłam od działu strające sie o dzidzi i patrzcie już jestem w dziale przyszłe mamusie i lada moment mam nadzieję przeskoczyć do rozpakowanych
hej dziewczyny. no wiec wczesniej nie mialam czasu ale teraz go mam wiec sie troszke rozpisze :-) Moje ostatnie cykle miesiączkowe trwały po ponad 40 dni, moj ostatni okres byl 11 czerwca, potem 26 czerwca zaczelo mi cos leciec takiego brazowego-sorki za szczerosc ;-) no i 29 czerwca po tym brązowym zaczela mi leciec krew i to trwalo tak jakos do 10 lipca...wiec sporo to nawet trwało. jestem przekonana ze to nie byl okres bo przy okresie mam silne skurcze macicy a wtedy-zero, bez bólu, wiec stąd wniosek ze to nie okres...tylko pytanie-co?? ostatnio od paru dni-moze tak od 5 czuje dekikatne skurcze-tak jak zawsze to mialam przed okresem-wiec wydaje mi sie ze sie zbliza.... trudno powiedziec. jad dostane to napisze.mój facet mnie wyzywa ze do lekarza nie ide no ale pójde przeciez bo wiem ze cos jest nie tak. na bank jest cos nie tak! rok temu moja gin powiedziala mi ze mam 1 stopien nadzerki, w tym roku ze drugi no i tak troszke mi tam chodzi po glowie ze to pewnie cos od tej nieleczonej nadzerki ale pewnosci nie mam. kurcze..co o tym sądzicie kobietki? prosze mnie tylko nie wyzywac ze jeszcze nie poszlam do gina..
Nie będziemy wyzywać. Po prostu idź. Szkoda zdrowia. Mierzysz może PTC, obserwujesz się trochę, masz wykres na 28dni? Mogłoby to pomóc i Tobie, i lekarzowi.
A nadżerkę leczy się teraz prędziutko, ból jest króciutko i taki jak przy okresie. Trzymam kciuki!
koteczku 23 ja na twoim miejscu tez bym sie wybrala do lekarza, chociaz powiem ci ze mi tez sie takie cos przytrafilo ale przeszlo. A jak poszlam do lekarza to zrobil cytologie i wyszla okej. powiedzial przynajmniej jak do mnie nie zadzwoni to znaczy ze wszystko idealnie no i nie dzwonil. Powiedzial ze jak wszystko bedzie okej to oznacza ze taka moja uroda Ale wiesz jak z nimi jest. Trzymam kciuki ze zafasolkujesz, razem ze mna
A wogole przyjdz na dyskusje na starajace sie to bedziemy na bierzaco ze wszystkimi i pomalu sie wszystkiego nauczymy Teraz uciekam na zakupy z moja mama ale jak chcesz to pisz do mnie na maila wszystkim tylko chcesz z przyjemnoscia nawiaze nowa znajomosc z osoba ktora ma ten sam cel w swoim zyciu karolkabatorka@gmail.com Do uslyszenia pozniej
karolkabatorka napisalam do Ciebie maila ale kurcze tak sobie pomyslalam ze moglam dolączyc swoje zdjecie zebys wiedziala z kim masz do czynienia :-) ale jakby co to zrobie to nastepnym razem. jesli ty chcesz to przeslij mi swoje foto. W ogole jesli by któras chciala cos napisac do mnie to chetnie zapoznam nowe kobietki-oto moj mail ivonnca@interia.pl pozdrawiam pa
hej kotek23. nikt cie tu nie bedzie wyzywał spoko ale ja na twoim miejscu bym poszła dla uspokojenia siebie. bo przeciez nie wiesz co się dzieje. Ja tam trzymam za Ciebie kciuki.pozdrawiam
Dziękuję za powitanie, co do postów i w ogóle całości zaanagażowania się to próbuje sie powoli odnaleźć :-), powolutku lecz do skutku miłego dnia wszystkim
Kaj@ Tobie sie tez uda!!! zobaczysz! ja wiem co to łzy przy kolejnej @ przez dwa lata to przechodziłam, i jak odpusciłam w koncu starania to w drugim cyklu po odstaiwneiu tabletek zaszlam i to można nazwac tylko szczesciem bo byłam przekonana ze tak łatwo nie bedzie.Mój M zawsze mówił że widocznie mamy odgornie zaplanowane kiedy to dzidzie mamy miec i widocznie wtedy nie był na to czas.My wtedy tego nie rozumielismy , bo bardzo chcileismy oboje z tym że M sie dzielnie trzymał na zewnatrz a ja odstawiałam comiesieczne histerie,Wiec doskonale rozumiem każda z Was i wszytskim życze POWODZENIA!!!!!
No to fajnie widzisz Kaju dwa miesiace i juz jestes mamusia Mam nadzieje ze ten moj pierwszy cykl mnie duzo nauczy i moze mniej wiecej bede wiedziala kiedy mam owulacje i moze sie uda za drudim razem Jestem dobrej mysli i poki co tego nie zmienie Trzymaj za mnie kciuki i milo ze zaglagnelas tutaj
hej dziewczyny witam nowe bardzo serdecznie!!!!!! Ja tam ciągle becze przy każdej @. czekam i czekam a tu nic....... Ale żyje nadzieją co miesiąc ale brak mi już cierpliwości i niesprawiedliwości losu........
wiesz kaj@ dzisiaj rozmawiałam z wujkiem, jego żona coś ok 5-6 lat nie mogła zajśc w ciąże, robione mieli wszystkie możliwe badania, najróżniejsze specjalistyczne i leki brała i nic, lekarze cały czas cioci powtarzali,że to podłoże psychiczne, bo za bardzo chce i ciągle o tym myśli i się stresuje i takie tam,wkońcu stwierdzili, że już napewno nie może mieć dzieci i że spróbują z adopcją i co?! kiedy ciocia już była kompletnie zrezygnowana i już przestała się obwiniać ZASZŁA W CIĄŻE i urodziła zdrowiutkiego chłopca, potem w drugą, tą niestety poroniła, ale to przez stres i nerwy..a potem w trzecią i maja kolejnego zdrowego chłopca, i we wrzystkie zaszła już bez nicvzego, poprostu odpuścilki i wkońcu się udało..tylko kurcze to łatwo tak pisać, im to zająło kupe lat,ufff ale sie rozpisałam, ale coś w tym jest..
czesc dziewczyny! dzis pierwszy raz weszlam na ta stronke i zarejestrowalam sie :) moze pare slow o sobie: mam 31 lat i w zeszlym roku zaczelismy z mezem starania o dzidziusia, po kilku miesiacach udalo sie szczesliwie zafasolkowac, niestety radosc nasza nie rwala dlugo, jedynie tydzien, 15 grudnia odeszlo nasze malenstwo... na zawsze :( zrobilam badania ktore zalecil lekarz i po odczekaniu pol roku wlasnie zaczynamy kolejne staranka. mam ogromna nadziej ze tym razem sie uda szczesliwe zajsc i utrzymac ciaze a owocem bedzie zdrowy i tak dlugo oczekiwany skarbek. mam nadzieje ze bede mogla znalezc tu odpowiedzi na wiele pytan a czasami poprostu wygadac :) pozdrawiam wszystkie dziewczyny:) patii
p.s. widzialam ze jet tu jakas tabelka starajacych sie, czy mozecie mnie dopisac bo nie bardzo wiem jak, dopiero sie tu rozgladam :)
Musisz się zarejestrować na stronie 28dni.pl. Przez 30 dni możesz korzystać za darmo, potem - jeśli uznasz, że warto - musisz opłacić abonament.
Jeśli będziesz odwiedzać inne wykresy i zostawisz po sobie ślad, to na pewno prędko znajdziesz pomocne osoby. Masz też do dyspozycji ekspertów. Aha, możesz od razu wprowadzić więcej niż 1 wykres.
Witaj Patii fajnie ze do nas dolaczylas, co prawda jestem od ciebie duuzo mlodsza, ale z checia bede ci dopingowac zebys zaszla w ciaze i miala swojego kochanego Skarbka. Jak Fiufiu mowi zaloz sobie na 28 dni wykresiki, jest tam naprawde mnostwo sympatycznych i pomocnych osob, z checia moge zostac twoja przyjaciolka Dolacz sie do staraczek, wiekszosc dziewczyn tak jak i ty czekaja na te malenstwa i nawzajem sie w tym oczekiwaniu wspieraja
cześć Patii, witam serdecznie, mam nadzieję,ze uda ci się szybciutko i szczęśliwie zajść w ciąże, czego szczerze ci życze, trzymam kciuki, i zaglądaj do nas czasem:)
Mam na imię Mariola i mam 29 lat. Od ponad 17 miesięcy stramy się z mężuniem o potomka :), ale narazie jak to mówią "ani widu ani słychu". Trafiłam tutaj poprzez forum dla starających się www.starania.pl Mam nadzeję że uda się jednak :) Pozdrawiam
hej Pati. Witamy cie serdzecznie w naszym gronie. Mam nadzieję że szybko i tobie uda się zajść w ciążę i urodzisz śliczne słoneczko. Ja nadal czekam i nic... pozdrawiam
hej sun fajnie że do nas dołączyłaś. my tu wszystkie się staramy i czekamy. ale fajnie jest sie czasmai wygadać. Zyczę powodzenia
hej beata czytałam to co pisałaś i coś z tą psychiką jest prawdą ale ja jakoś nie umiem sobie tego z głowy wybić. i nadal czekam
o jejku ale się rozpisałam ale nie było mnie aż dwa dni. pozdrawiam wszystkie dziewuszki