ja ostatnio mam ładne regularne cykle, po 28-29 dni, tempka też mniej wiecej tak jak powinna falowac, ale wczesniej mialam rożne dziwne wykresy i cykle po 28-37 dni, koszmar! w sumie to od slubu mi sie cykle uregulowały ale to chyba dlatego ze od slubu biorę magnez i wit. B6 a to podobno pomaga we regulacji cyklu. Ale przy owulce w 12-14 dniu za duzo sie nie poszaleje w I fazie
Witajcie wszystkie nowe dziewczyny! Mam nadzieję, że będzie Wam wśród nas dobrze. Pozaglądajcie na rózne wykresy, można się tu wiele dowiedzieć, no i atmosfera miła:) Powodzenia!
Ashley, mnie cykle po ślubie się skróciły wydatnie! Pod wpływem stresu miewałam nawet 45 dni. Ślub spowodował cykl 41-dniowy, a teraz 28-29 dni. Może mogę powiedzieć, jak piszą w podręczniku, że sam fakt rozpoczęcia samoobserwacji spowodował u mnie uspokojenie, wyrównanie i regularność cykli?
Amazonka, to by nawet pasowało... do mnie to przemawia, ze jak jestem po owulacji to ciąża jest bardzo mało prawdopodobna i być moze to mnie uspokaja i reguluje cykle... narazie mam zbyt małe doswiadczenie by to uznac za regułe, ale zobaczymy. Dzieczyny, dzieki za dodanie mnie do przyjaciolek, jeszcze nie wiem jakie mi to daje możliwosci Wykresów jeszcze nie wrzyciłam z braku czasu, ale się poprawię!
Mam prosbe, w wolnej chwili napiszcie mi: czy moge obserwowac Wasze wykresy, czy tylko tych, ktore mnie dodaly jako przyjaciólki? I jak te wykresy odnalezc szybko? Czy ja tez musze Was dodac jako przyjaciolki? Czy wszystkie z Was zamieszczają tu swoje wykresy? Czy niektore są tylko na forum?
Ashley, nie panikuj, wszystkiego się powoli dowiesz, najlepiej metodą prób i błędów:))) Co do widoczności wykresów innych dziewczyn, to zależy od nich samych, czy udostępniły wykres tylko dla przyjaciółek (wtedy, by go widzieć, musisz byc w ich gronie), czy ustawiły go jako ogólnodostępny. Najlepiej poszukaj każdej dziewczyny z osobna i sprawdź czy widzisz jej wykresy czy nie. Jeśli nie, a masz na to ochotę, możesz poprosić o autoryzację przyjaciółki:) A jak już kogoś masz w przyjaciółkach, to można szybko dotrzeć do jej wykresów, klikając odpowiedni link. Powodzenia!:)))
Witam pierwszy raz trafiłam na to forum jestem mamą ktora odddała dziecko do adopcji , założyłam tez grupe wsparcia dla takich kobiet ktore odddają dzieci do adopcji ze wskazaniem chciałabym też na tym forum umiescic moja i mamy adopcyjnej historie , i informacje gdyby szukała zajżała tu matka ktora mysli o odddaniu dziecka . pozdrawiam Jola
Witaj wśród nas Jolu! Jesteś bardzo dzielną Kobietą i mam nadzieję, że będzie Ci wśród nas dobrze. Popieram propozycję Samiry, załóż nowy wątek na forum.
Z tego co przeczytałam na forum to chwalicie ksiązke Roetzera. Czy możecie polecic jakies inne książki, ze tak powiem ogólno-npr-owe, zródło rzetelnej wiedzy na temat ogolnie npr. Postanowiłam zabrać się do sprawy naukowo, bo mam zbyt wiele pytan. dzięki.
czesc dziewczyny..!!!! dzis oficjalnie do was dolaczam..!!! mam na imie magda i mam 20 lat.. we wrzesniu bylam w 23tc ciazy niestety mojemu synkowi bardzo sie spieszylo i mialam przedwczesny porod.. Marcel udusil sie w kanale rodnym.. jutro mija 3 miesiace od tego przykrego zdazenia.. od stycznia wraz z kamilem zaczynamy sie starac o nastepna dzidzie.. to narazie na tyle.. pozdrawiam!!!!
Cześć przypadkiem trafiłam na 28 dni. Mamjuż dwóch wspaniałych chłopców ale pragnę jeszcze urodzić jedno dziecko. Szczytem moich marzeń jest dziewczynka.
witam jestem 23 letnia kobietka,ktora ma w planach zajsc w ciaze za okolo pol roczku,choruje na pcos od 6 lat i ciagle jestem na diane pozdrawiam i mam nadzieje ze dowiem sie wielu ciekawych informacji od Was potrzebnych kobietkom z ta przypadloscia;) pozdrawiam
mam na imię Karolina. Od 18 miesięcy jestem mężatką i od tego czasu intensywnie staramy się o dzidziusia - jak na razie bezskutecznie :( Mamy porobione mnóstwo badań, które są OK. Walczymy dalej....
czesc! Dziewczyny!jestem mezatka od 3lat,mam 25 lat i mieszkam w Niemczech. Mam juz wspaniala dwuletnia coreczke.Teraz staramy sie o drugie juz do 5 miesiecy i narazie nic. Sorrki za bledy niemam polskich liter na klawiaturze. POZDRAWIAM
Witam panie :) Mam 25 lat, od 2 lat po weselichu i mieszkam w Zduńskiej Woli. O potomka staramy się od 3 miesięcy dopiero, bo musiałam doprowadzić się do porzadku po " cudownych" pigułkach anty bo mój organizm " poleciał w kosmos":/ Pozdrawiam i życzę każdej starającej się jak najbardziej owocnych starań i jak najmniej tych niemiłych rozczarowań w dniu @. :)
Witam!Mam 26 lat.Jestem szczesliwa mezatka starajaca sie o dzidzie.Od 6 lat choruje na PCO.Obecnie jestem po resekcji klinowej jajnikow.Biore duphaston i CLO.Staramy sie mocno i czekamy na pozytywne efekty.Nie lamiemy sie.Pozdrowionka dla wszystkich!!!
Wydruków jeszcze nie ma, pozostają jeszcze w sferze obietnic Damazego. Oowcp - najedź na skrót - rozwinięcie się pokaże. Jak to jest? Spytaj nGL, m.in. ona to czuje.
Witajcie! Jestem na 28dni już kilka miesięcy, ale na forum od zaglądam od niedawna. Mam po prostu mało czasu :(. Mam 24 lata i od września jestem szczęśliwą żoną. Póki co odkładamy z mężem poczęcie dziecka.
Witam was dziewczyny ! ja też od niedawna wiecej poswiecam czasu na forum , jestem na 28 dni już pare miesiecy ucze sie dopiero npr ale zmiłą checia bede tu zagladać .
Witajcie dziewczyny! Rozgośćcie się! Amazonko, odpowiem za siebie: tak mi się podoba, że wykazuję już pierwsze cechy uzależnienia A poza tym bardzo się cieszę, że jest takie miejsce w necie, bo zawsze ma się lepszą mobilizację do regularnych i wnikliwych obserwacji, wiedząc, że przyjaciółki czekają na wyniki i nie podarują żadnych luk
Witajcie:) Mam na imie aga mam 22 lata i od 3 miesiecy staram sie odziecko.Jak narazie bezowocnie:( Zacżełam mierzyć temkę i robic wykresik więc mam nadzieję że to mi trochę pomoże:) Pozdrawiam
Witam :-) Nazywam się Ola, Ja zaczynam starania z mężem za jakieś 2 tyg... Mam nadzieję, że będziemy mogły razem się wspierać i dzielić wiadomościami na forum. Narazie nie bardzo wiem jak się poruszać na forum, ale szybko to nadrobię. Pozdrawiam!
Witam, jestem Aga mam 34 lata. Od paź 2006 staramy się z mężem o dzidzię, bez skutku póki co. Fajnie, że mogę porównać mój wykresik z innymi chociaż jak na razie nie trafiłam na taki dziwny jak mój. Najniższa tempka to 37stC a nie jestem chora - chyba... Będę prowadziła pomiary regularnie i zobaczymy kiedy się uda Pozdrawiam wszystkich serdecznie !!!