Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

hmm DAMAZY hihi my cie tu uwielbimy i chwalimy a ty nic ... 

prosimy chociaz o opis swojej osoby
np. jestem wysoki , brunet o niebieskich oczka
co ty na toooooooooo....
ze co ja szaleje
narazie nic mi o tym niewiadomo ;

damzy kurde znowu nie dziala zapamietanie hasla :(

i jak ktoś czuje potrzebę to dopisze sobie w notatkach czy to była biegunka czy gazy czy wzdęcia czy jeszcze inne cuś np. wymioty.

Nie wpuszcza mnie, tzn. po zalogowaniu zawiesza mi przeglądarkę. Używam FF, wcześniej nie było takich problemów. Dla pewności spróbowałam 4 razy i za każdym razem ładowało się do tego samego momentu, po czym stronka się zawieszała 

Wyczyściłam pamięć podręczną w FF, pogrzebałam w moim firewallu w Pamięci DNS i blokadach, to też nie pomogło. Ale już wiem, że to wina FF, bo pod IE udało mi się uruchomić. Muszę tylko jeszcze znaleźć przyczynę takiego stanu rzeczy
Niestety już nie dziś, bo chyba mój dostawca neta znów ma problemy techniczne (net niesamowicie spowalnia chwilami) 

Nadzieja tylko, że jak już raz dobrze się to wszystko postawi to będzie jakoś działać przez długi czas.

A jednak znajduję czas na to, aby tutaj być i czasami coś przeczytać. Głównie dlatego, aby poznać lepiej interpretację wykresów, dowiedzieć się więcej o npr itp. Robię to dla siebie i dla Lili. Niektórych wątków w ogóle nie czytam bo faktycznie niewielkie mam wyobrażenie. Ale to wcale nie znaczy, że mnie kobieca płodność nie dotyczy. Poczyna się dziecko razem, rodzi razem, wychowuje razem... bla bla.
śmieszne to... potraktuję więc jako żart a nie atak na mnie