Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
«o stosunku płciowym: polegający na drażnieniu narządów płciowych partnera wargami lub językiem» żródło:http://sjp.pwn.pl/lista.php?co=oralny nie jest to sformułowanie wulgarne

)?

forumowe
i w ten sposob jestes dostępna caly czas. jak sie z tym czujesz?:)

Ale potem popuka i da krzyż na drogę i znów można grzeszyć, do następnego pierwszego piątku miesiąca.
Dzięki temu jestem zdrowa i niezestresowana. Księdzu nie mam zamiaru najmniejszego opowiadać, jak grzeszyłam, z moim w dodatku NIEMĘŻEM
możliwe, że jest to naciąganie zasad, ale ja sie nigdy z moich seksualnych przygód nie spowiadałam i nie zamierzam; ważne jak ja sie z tym czuję i czy mam wyrzuty sumienia czy nie; skoro nie uważam takiego czy innego zachowania za grzech to nie ma podstaw by się z tego spowiadać 

Mam to szczęście, że ksiądz, który jest przyjacielem naszego domu i udzielał nam ślubu zajmuje się sprawami rodziny, małżeństwa itd. i stanowi kopalnię wiedzy. Czytałam o tym wprawdzie również m.in. na Mateueszu właśnie, jest też www.opoka.org.pl - całkiem niezły serwis katolicki, ale te strony są ok, żeby zdobyć podstawowe infomacje - dla wyjaśniania wątpliwości polecałabym Ci raczej spotkanie z księdzem zajmującym się duszpasterstwem rodzin w Twojej diecezji albo doradcą życia rodzinnego. Nie mówię, że każdy ksiądz się do tego nada i każdy doradca - to są delikatne kwestie i nie każdy ma tyle polotu, pewnie musiałabyś poszukać. Jeśli będziesz miała jakieś pytania, zapraszam na priv.