Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

A po co pomniejszać biust?
Stanik dobrać dobry i gra gitara. Albo schudnąć. Ciekawe, co Twój TŻ myśli o pomniejszaniu ;P

Nie zauważyłam dotąd, żeby palacze szczególnie się przejmowali, że są w pobliżu osoby niepalące. Wśród przyjaciół akurat nie mam palaczy, więc może dlatego. Oczywiście nie chodzę do lokali tylko dla palących - chociaż np. do Sfinxa więcej nie pójdę, bo w rozumieniu tej restauracji wystarczy postawić na stoliku plakietkę "dla palących" a obok na stoliku "dla niepalących" i to wszystko
Mieszkałam w Gdańsku ładnych parę lat - tam jest zakaz palenia na przystankach - nigdy nie widziałam straży miejskiej egzekwującej ten zakaz, palacze zazwyczaj nic sobie z tego nie robili. Nie lubię spacerować dajmy na to po wrocławskim rynku i wdychać dym papierosowy, bo akurat przechodzi kilku palaczy. Przeszkadza mi to tak samo, jak dopalający papierosy w pośpiechu pasażerowie tramwajów, chuchający jeszcze tym dymem na współpasażerów. Albo palacze na korytarzach w pociągach
Chciałabym, żeby wszyscy palący tak się przejmowali niepalącymi tak jak Ty. Bo póki co nadal jestem za zakazem palenia w miejscach publicznych.