Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

@ jak nie było tak nie ma - i całe szczęście. Ale poza tym to absolutnie żadnych innych objawów ciążowych. W głowie mi zaświtało żeby zrobic test tylko dlatego że mam grypę, @ się spóźnia więc nie chciałam ryzykowac z lekami. Inaczej nie wpadłabym na to. Bo po czytaniu wielu postów forumowiczek myślałm że przed nami jeszcze dłuuuuuuuga droga. A tu ni stąd ni z owąd..... 

Dzisiaj też praktycznie nic. Nie wiem, co z tymi testami
słyszałam, że podobno mylą się tylko w jedną stronę - moga nie wskazać ciązy jeśli jest - a nie na odwrót. Nie wiem - moze jednak zakupię jeszcze jeden test ... chyba zwariuje... Mnie zawsze niepokoiły własnie te plamienia przed okresem. Ale teraz okres nie przychodzi a piersi mam obolałe, że chyba się wścieknę 
No cieszę się jak wariat. Od rana próbuje zarejestrowac się do mojej Pani gin. Na razie bezskutecznie. Nikt nie odbiera. Ale cały dzień będę dzwonic. Dam znac co i jak.

Ja nie robie testu na razie - nie mam siły ;) co ma być to będzie
Super, że Ci się udało
ślij fliidki dla nas :)
Gorączka, grypa i ból głowy to nic
jest mi tak niedobrze że.... a szkoda gadac. A już miałam się pochwalic jak to ja dobrze znoszę pierwsze dni
No nic to, trudno. Nikt nie mówił że będzie łatwo. Ale co tam - pewnie ktoś mi tu zaraz napisze że to nic w porównaniu z kolejnymi 8 miesiącami (bo wg moich wyliczeń i obserwcji to musi byc jakiś 3-4 tydzień). Lekarz gin dopiero na maj ma wolny termin, więc lecę prywatnie (i po co mi te chol... składki ZUS?) I tak za wszystko płace.

To takie brunatno - krwawe skrzepy (sory za szczegóły). Zadzwoniłam do gin. Kazała znów brac Duphaston. Całe szczęście miałam zaległą reeptę na 2 opakowania. Pognałam do apteki. wzięłam. I co mam tak siedziec i czekac? Zastanawiam się czy mam iśc do lekarza ogólnego po wolnienie? Nie bardzo mi się to widzi. Bo wiecie jak jest dziś z pracą. Z drugiej strony to dziecko jest teraz najważniejsze. Ale czy to znaczy że mam leże plackiem?