Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

. Trzeba kupić coś, czego ktoś potrzebuje, lub o czymś marzy, ale sam sobie nie kupi... np. w zeszłym roku mój mąż dostał wiatrówkę
Najczęściej są to jednak prezenty praktyczne, np. rodzice dostali min. wielofunkcyjny robot kuchenny(potrzebowali do surówek, koktaili,itp.), a brat spodnie motocyklowe(bo jest zapalonym motocyklistą). Ja dostałam min. komplet słowników PWN (które bardo mi się przydały do pisania magisterki), wymarzoną suszarkę i suszarko-lokówkę.
, mamy jednak problem, co dla taty

to jest dopiero problem
szef ma 57 lat i mam wrażenie, że już wszytsko ma... jakieś pomysły?

) w zeszłym roku kupiłam mu karafkę recznie zdobioną, była super.

Chciałam dla mojego męża kupić coś z akcesoriów wędkarskich do łowienia na lodzie, ale podobno w tym roku ma być kiepsko z zimą
Więc wymyślam coś innego. No i jeszcze siostrze... Zupełnie nie mam pomysłów w tym roku

może coś do samochodu ? np. ładny zapach, albo sciereczkę z irchy ?
Skarpetki chyba nie sprawią

nam wydała się bardzo fajna, z jednej strony poradnik, z innej fajny komentarz do tego jak się teraz zmienia rodzina, obyczaje, znaczenie różnych zdarzeń w życiu itp., jak budować relacje między sobą a młodymi, drugimi rodzicami itd. Ja ją w każdym razie przeczytałam jednym tchem. 

Dzisiaj tylko dokupię prezent dla siostry i już tylko pakowanie mi zostaje. Dla mnie najlepsza część