Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

wybieraliśmy u znajomego jubilera, który opowiadał, że nie raz się zdarzyło, że narzeczeni wchodzili razem a wychodzili osobno

[/URL]
My mamy "Deus nos iunxit".

Jeśli chodzi o obrączki to matowe się ścierają, a błyszczące rysują się i z czasem matowieją. Po prostu trzeba je od czasu do czasu poddawać renowacji i dbać o nie.
, więc więcej ma okazji w pracy, żeby porysować. W środku mamy wygrawerowaną datę ślubu, ja mam imię MM, a on moje. Wybieranie obrączek to jedno z przyjemniejszych moich wspomnień z przygotowań ślubnych

mam nadzieje, ze nigdy nam się nie zdarzy zapomnieć date ślubu, ale te grawery to jednak fajna rzecz.
Nam się data ślubu utrwaliła dużo wcześniej, bo ślub wyznaczyliśmy dokładnie w ósmą rocznicę bycia razem
. Nie mam foto pierścionka na dysku, bym musiała zrobić (może jutro, jak znajdę chwilę), ale pewnie jest inny, bo mój jest cały z białego złota.

Pieniądze mąż ma dać, żeby żona trzymała kasę w małżeństwie - tu też jakoś niedopatrzenie się wkradło, na czym nasz budżet niewątpliwie ucierpi
.
przed wyjazdem w góry cofnęłam się po coś do domu a mama:

(okularnik jestem na nieszczescie), suknie zamawiam w przyszlym tyg, obraczki za dwa (tak samo jak garnitur dla B) w miedzyczasie buciki (tym sie nie martwie bo wprawe do ocasow mam spora hihi) zostaje tylko....cala reszta