Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

; tak sie wlasnie zastanawialam, czy nie lepiej wrzucic watek do kategorii planowania, ale z drugiej strony w trakcie ciazy tez warto sie poruszac, a nie wiem, czy "ciężarowki" zagladaja do dyskusji kobiet planujacych? z swoja droga jak sie przenosi watki??? bo nie mam bladego pojecia

moja szwagierka pisała pracę mgr. na temat cwiczeń w wodzie dla kobiet w ciązy którym dokuczają bóle kręgosłupa:)

.
) to odsądzą mnie od czci i wiary?
) nie sa aby szkodliwe. oczywiscie nie chodzi mi tutaj o popadanie w paranoje jakas (ze w ciazy to najlepiej lezec z pilotem i ise nie ruszac bo kazda aktywnosc jset grozna
),tylko o polacznie przyjemnego z pozytecznym w madry sposob :P.hmm no ciekawa jestem jak to z tymi gorami jest, bo z tego co slyszalam, to narty odradzaja tylko w zwiazku z ryzykiem upadku (a przeciez tez zmieniamy wysokosc, szczegolnie w alpach), a z kolei nurkowanie odpada ze wzgeldu na cisnienie.moze ktoras sie radzila w tej sprawie lekarza ?
Wstrząsające, że kobiety w ciąży chudną, zamiast naturalnie przybierać na wadze, bo taka jest presja otoczenia
, ćwiczę Pilates i pływam (nie mogę obciążać kręgosłupa) i mam nadzieję, że w przyszłości to zaprocentuje
Dla kobiet w ciąży są specjalne ćwiczenia Pilates, ale nie interesowałam się tym zbytnio, żeby dokładnie przytoczyć.
, ale tak sobie mysle ,ze grunt to zdrowy rozsadek, no mozna ewentualnie zamienic zwykly balsam do ciala na taki przeciw rozstepom, ale ja sobie tak mysle ,ze umiar to najlepsza metoda - cwiczyc, madrze jesc i nie przejmowac sie makabrycznymi wizjami upadku naszej kobiecosci po porodzie - przecie z dopiero wtedy kobieta rozkwita (no przynajmniej duchowo !!!!
)