Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ginka mi powiedziala, ze moge, tylko jesli pojawia sie jakies plamienia (co podobno czeste w ciazy), to mialam nie biegac. Trzymam kciuki za WAS!From couch potato to 5km - to taki program dla zupelnych lenichow przygotowyjacy do biegu 5km.
I co - czekać z bieganiem aż przestanę karmić?i sie malo rozciagaja (bardzo fajna cecha, bo ci sie nie rozjada po dwoch praniach jak inne i super trzymaja!),
Dobra, nakręciłyście mnie tymi planami, stanik już mam (jednak Panache, bo Shock na mnie nie pasował :(), buty mam, strój mam, czyli jedyne czego nie mam to wymówki ;)
?

Ja kiedys szukalam w Poznaniu, ale nie znalazlam zadnego sklepu, ktory by ta firme prowadzil. A teraz pozostaje mi tylko amazon. Musze teraz wiecej stanikow na probe zamowic, bo nie znam rozmiaru. Na razie udalo mi sie wcisnac w stary z "przedluzka z tylu, ale scisnieta na maksa w tym, ze ledwo oddycham...... ;)
Aaa i z wozkiem bylam i nawet szybciej skonczylam od meza, ktory "marszobiegowal" ta sama petle tylko od drugiej strony ze starsza corka na rowerku.
Fragile, udalo ci sie przymierzyc absorbera w stacjonarnym sklepie?
Magda no i jak poszła wczorajsza inauguracja w bieganiu?
wpisz sobie "from couch potato to 5k"
wrocilam!! Dalam rade

A wiecie, ja nie mam jesszcze butów do biegania,
i dojde do biegu przez 30min, to wtedy sobie w nagrodę zanabędę profeski - buty i jakiś ciuch:)

I jakos sie lepiej poczulam i w glowei sobie poukladalam ze skoro klupilam to wszystko to nic, tylko sie wystroic i isc biegac

Magda, jak bylo?
dzisiaj wpadłam na kolesia z amstafem bez kagańca i smyczy, se wyprowadził pupilka na spacer. dobrze, że akurat robiłam ten interwał marszowy. biegam przez to spięta, bo ja się bardzo boję psów.bylo meeega ciezko dziasiaj,
byłoby super, gdyby kuźwa ludzi nie spuszczali psów bez kagańca. to jest jakaś masakra!

A czemu akurat tak?
Co do ciuchow do biegania, to moge polecic te z Tchibo, tanie i funkcjonalne.