Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

wiec pewnie zobaczymy jak bedzie w nastepnym cylku i jesli nic to ja mam wizyte w Invikcie pod koniec lutego i bede planowac IUI.

i "nowe"
forumowiczki....
( zawsze wydawało mi się, że tak jest, ale teraz wiem, że to było tylko moje pobożne życzenie). Postanowiłam zrealizować te marzenia, które odkładałam z powodu środków przeznaczonych na leki, kolejne wizyty, nadzieję, która w każdej chwili miała odmienić moje życie. Teraz mam czas dla siebie... jedyna myśl, która mi przychodzi czasami, aby w tych planach i marzeniach przygotować się na przyjście dziecka adoptowanego. Nie rozpoczęłam jeszcze procedury bo jeszcze nie czas, planowałam jeszcze jedno może dwa IVF, ale dziś nie czuję potrzeby..nie chcę... Ja na prawdę odzyskuję spokój, którego nie czułam tak dawno...tyle lat życia pod presją. Dzisiaj mówię świadomie, że to co w życiu mam czyni mnie szczęśliwą kobietą.............................................................................................................................................................................aż do kolejnej dolinki 

i moze nawet kaze mojemu M zalozyc gniazdo na naszej posesji ;)

O tyle maja lepiej, ze kolejna proba jest prosta proceduralnie i finansowo...