Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

,ale w miare sie trzymam,bo nie jest to dla mnie zaskoczeniem,czytałam,że w 50% przypadków sukces osiąga się przed szóstym podejściem,zobaczymy. Niedawno postanowilismy z mężem(otworzył się),że jeśli w ciągu najbliższego roku nam się nie uda,to będziemy starać sie o adopcję,ale cały czas będziemy pracować.BUZIALE KOBITKI.Trzymam kciuki giga25,ewaroby i cała reszta.
). Oczywiście badanie nasienia przebiega na miejscu,miałam równiez robiony PC test dzień po współżyciu sprawdzający czy plemniczki podążają do celu i czy są żywe(był tylko jeden mało ruchliwy).Laparoskopii jeszcze nie było i histopatologii,bo powiedział,że na to jest czas.Nie jest to lekarz poświęcający każdej parze 30 min,jest konkretny i rzeczowy,ale mi osobiście to odpowiada(kwestia gustu).Oczywiście nie ma mowy o jakis głośniczkach,pełna kulturka i komfort psychiczny. Wg mnie jest dobrym specjalistą,ale jeśli szukacie lekarza,który posiada cechy psychologa,to może On rzeczywiście jest za konkretny,ale ma naprawde bardzo duzo pacjentów a dzięki temu może ich przyjąć więcej.Czy któraś z Was brała MENOPUR domięśniowo?
.TRZYMAJCIE SIE KOBITKI,IDE DO MOICH PAPIERÓW,BO OSTATNIO STRASZNIE ZANIEDBAŁAM MOJE OBOWIĄZKI,WOLE WAS.