Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
I nie chodzi o wiek tylko wkurza mnie tak 500 razy 'dziekuje' mowic 
Z reszta moj braciszek, mlodszy o 10 lat wlasnie, szczerosci swej mi nie szczedzi i mowi, ze w moim wieku to sie juz cialo na czlowieku rozklada
Ale prosze nie brac tak calkiem na powaznie wszystkiego co pisze. Bo ja naprawde nie mam problemu z wiekiem i nienawidze robienia z tego wielkiej sprawy. Dla mnie 40paro-latka robiaca slodkie miny na pytanie o wiek, ktora odpowiada figlarnie, ze kobiety sie o wiek nie pyta, jest troche zalosna. No bo rzeczywiscie jak nam nie powie to wszyscy bedziemy mysleli, ze ma 20
I ze mna to ma zazwyczaj raczej odwrotny skutek, no bo skoro ukrywa to chyba musi byc starsza niz wyglada...
mamusia jeszcze niestety nie jestem, ale pocieszam sie, ze wszystko jeszcze przede mna..obserwuje tempke i od nastepnego cyklu przystepuje do DZIELA
serdecznie pozdrawiam wszystkie 30-tki!! to najpiekniejszy okres w zyciu- tak uwazam- Magda

Tak trzymaj! Gratuluję odwagi chęci wyjścia poza jedynie poprawny schemat 2+1, ewentualnie 2+2. Powodzenia życzę
.
. Ale i tak gratuluję
.
.Chcemy mieć troje dzieci ,mamy już dwoje.Mam nadzieję,że teraz wszystko już jasne.
Kate1 i jak? walizka spakowana?
Tak, spakowana. zostało tylko kilka rzeczy, których nie mogę spakować, żeby leżały w domu w torbie, ale przy torbie jest lista, co dorzucić, więc powinno się udać. Zwłaszcza, że prawdopodobnie będzie to planowana cesarka, więc nie powinno być panicznego zbierania się do szpitala. Nie powinno 
Tylko czy cesarkę można zaliczyć do dobrego lub miłego porodu?