Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Maks mu krzyczał "jeszcze nie skończyłem jeść, jeszcze mam obiad".
Autentyk, jakbyśmy go głodzili w domu
Jak tylko gdzieś coś do jedzenia zobaczy, to paluszkiem pokazuje i podskakuje cała, żeby jej dać NATYCHMIAST, bo inaczej awantura. Dzisiaj na obiad zjadła dwie chochle zupy pomidorowej z ryżem, a potem 3 klopsiki z mięsa mielonego, pół cukini, garść marchewki w słupkach, a na deser jeszcze wciągnęła mufinkę z malinami - gdzie ona to mieści 

Już nie wiem co mam robic, papki odrzuciła na samym poczatku i na widok łyżeczi zaciska usta. Większosc rzeczy z tacki z krzesełka zrzuca na ziemię, zje czasem słupek marchewki lub buraczka, czasem kawałek cielęciny, indykiem i królikiem gardzi
zupki - może 2-3 łyżeczki i koniec. Na wszelkie kaszki kręci nosem, próbowałam podawać z łyżeczki, z kubka niekapka i nic. Z owoców preferuje jabłko - zje kilka gryzów, i banana - 2 plasterki max. Przeciery i musy owocowe nie wchodzą w grę , bo przecież panna tego do ręki sama nie weźmie. Zje czasem kawałek bułki (2 cm) i tyle. Co ja mam z nią robić? czy to normalne? Cyca domaga się czasem co 2 h i w nocy potrafi budzić się na jedzenie 3-4 razy. Z butli zy kubka niekapa mojego mleka też nie chce zjeść. Tylko cycuś. Padam na paszczę

Dziewczyny, przymierzam się - na razie tylko rozmyślam nad tym - do zrobienia Oli torcika na roczek. Oczywiście chciałabym, żeby też go mogła jeść
Jaką masę zrobić? Mogę ze śmietanką? Czy lepiej jakąś jogurtową - jeśli tak, to czy macie sprawdzony przepis na taką?
I jeszcze podpowiedzcie, proszę, czym ponczować. Woda z cytryną?
;
;
Daga.piotrka rozszerzalam wg regul.jako niemowlę jadl wszystko a teraz owoca ani warzywa nie ruszy.- no skad ja to znam....

a teraz owoca ani warzywa nie ruszy

dzis w nocy to jadla chyba z 10 razy. nie wiem jak sie nazywam, mam wrazenie ze nie spalam. nad samym ranem jadla ze 3 razy. boooszzz
Daga.piotrka rozszerzalam wg regul.jako niemowlę jadl wszystko a teraz owoca ani warzywa nie ruszy.teraz mam to gdzies.co ma być to będzie.
;
;
czy np. kukurydzę.
;
[/url
[/url]
;

;